Office IT-partner byter namn

Office IT-partner i Eskilstuna byter nu namn till Nordlo. Namnbytet följer på sammanslagningen 2018 av Office IT-Partner med bolagen Zetup, Dicom och norska IT total.

16 maj 2019 12:55

– Bolagen har gått samman och byter nu namn till ett gemensamt varumärke för att bli starkare på marknaden, säger Robert Öhlin, vd för Nordlo i Eskilstuna.

Office IT-partner har funnits i Eskilstuna sedan 2010. Kunderna är företrädesvis små och medelstora företag som har behov av IT-drift och dokumenthantering.

Företaget har i dag 13 anställda i Eskilstuna. Kontoret ligger på Kungsgatan 96.

Robert Öhlin menar att sammanslagningen innebär att företaget får större muskler.

– Vi får mer av storbolagets fördelar, men vi har fortfarande det lokala styret. Det är en fördel eftersom jag tror att det i förlängningen kommer att bli svårt för mindre bolag med alla krav som kommer, säger Robert Öhlin.

Nordlo kommer bland annat att satsa på att ta globala molntjänster och anpassa dem för lokala företagare och organisationer i Eskilstuna. Robert Öhlin menar att framförallt små och medelstora i allt större utsträckning kommer att konsumera molntjänster.

– Nordlos lokala fokus tror jag är helt rätt för vår marknad här, och det gynnar även det lokala näringslivet.

Vad har ni för framtidsplaner i Eskilstuna?

– Vi vill växa. Både av egen kraft och genom förvärv. Det gäller hela koncernen, säger Robert Öhlin.

Nordlo

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av IT-bolagen Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Koncernen har verksamhet inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering. Nordlo har i dag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Joachim Sorbe