Lindendominans i veckans lag

Förra veckan var en bra vecka för Eskilstuna Linden. Så pass bra att tre spelare togs ut till veckans lag i västra Hockeyettan.

Eskilstuna kommun 23 oktober 2019 09:36

Eskilstuna Linden har vaknat. Efter en tung inledning i återkomsten till Hockeyettan, tre raka förluster och 3–15 i målskillnad, har laget ryckt upp sig ordentligt. Förra veckan kom man ur med två segrar – derbytriumfen mot Nyköping och bortasegern mot Forshaga. 

Eskilstunalaget har därmed tagit fina kliv i tabellen och befinner sig inför fredagens match mot Köping på en sjundeplats. 

Förra veckans resultat gav även eko från individnivå och hockeysajten div1hockey.com tog med motiveringen ut följande tre Lindenspelare till "veckans lag".

Gustav Särenborg
Hade en viktig roll i Lindens 3–4 seger mot Forshaga, inte allra minst för sin inblandning på 2 av 4 mål där han noterades för 2 assists. Han fanns även med i målprotokollet när Linden överraskade och slog Nyköping med hela 6–2.

Hugo Ollila
Veckan har varit så pass bra för Ollila att han seglat upp som intern poängligaledare efter sin 2+3 meny. 1 mål och 1 assist mot Nyköping följdes sedan upp av inblandning i tre av lagets fyra mål i 3–4 segern mot Forshaga efter att Ollila gjort 1 mål och 2 assists.

Oscar Carlsson
Carlsson ville inte vara sämre än kedjekamraten Ollila och slog även han till med att göra 2 mål och 3 assists. En riktigt imponerande vecka av Carlsson som innan bara gjort två poäng på 9 matcher. Även Carlsson stod för 1+1 mot Nyköping och sedan 1+2 mot Forshaga.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jon Alexandersson

Ämnen du kan följa
Läs mer
Fotboll

Rogic: "Skulle kunna spela match imorgon"

Sport

Världsrekord dagen före Elitloppet

Sport

Brittisk elitidrott kan starta på måndag

Sport

Femte gången gillt för Propulsion?

Sport

Grönt ljus för F1-premiär i Österrike

Visa fler