Nya ekuriren.se är här

Nu har vi gjort om ekuriren.se. Snabbare, snyggare och med flera nya funktioner som ska lyfta läsupplevelsen. Dessutom har vi gjort det mycket enklare att logga in. Som prenumerant ska det vara lätt att använda våra sajter.

Eskilstuna 4 maj 2020 09:50

Vi på Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs Tidning har jobbat hårt med att lösa de problem som ni digitala läsare hört av er med. Jag vet att sajterna och apparna inte varit de snabbaste i Sverige det senaste året. Det är viktigt att lyssna på er och därför har nu våra utvecklare tagit fram både en ny nyhetssajt, ny nyhetsapp och en ny e-tidningsapp. Det du behöver göra är att uppdatera din app och ladda ner den nya e-tidningsappen. 

De viktigaste förändringarna är:

  Snabbare laddningstider.

  Enklare att logga in.

  Modernare och tydligare design.

  Funktionen "Mitt nyhetsflöde" där du kan skräddarsy vilka nyheter du får se. Det kan handla om ämnen, geografiska områden, eller idrottslag som du vill få nyheter om i ditt flöde. 

  Ny app för e-tidningen, alltså papperstidningen digitalt med bättre läsbarhet och nya funktioner. Du behöver ladda ner den nya appen. Har du redan nyhetsappen räcker det att du klickar på "E-tidningen" i menyn så slussas du vidare.

Utvecklingsarbetet stannar inte här, därför är det viktigt att få ta del av era tankar kring sajt, app och e-tidning. Hör av er till mig på jens.werner@ekuriren.se. Du som har papperstidningen men ännu inte aktiverat ditt digitala konto - gör det! Du kommer ha mycket nytta av det. Tänk att inte behöva vänta 24 timmar på att läsa vad som händer där du bor. Behöver du hjälp ringer du 016-15 60 60.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa
Läs mer!

Eva Burman: Fler nyhetssidor i tidningen i dag

Nyheten om Larmet spred sig internationellt – nu kan mirakelkatten bli frimärke: "Tack för all kärlek"

Catarina Nitz: Missa inte "En brittisk skandal" – miniserien i SVT kan bli det bästa du ser i år

Ny serie: Jesper Bengtsson skriver Yttrandefrihetens ABC

Insändare: Föräldrar – aktivera era barn

Visa fler