Kattis Ahlström återkommer – värd för EN20

Den 12 mars det dags för EN20 som är årets största näringslivsevent i Eskilstuna.

Eskilstuna kommun 23 november 2019 12:36

Kattis Ahlström återkommer som konferencier för fjärde året i rad. Det blir en heldag med mycket inspiration men även fokus på viktiga näringslivsfrågor där bland annat en global del kommer att lyftas - ”Eskilstuna i världen”. 

– Vi ska försöka fokusera mer på själva nätverkandet. Det är ju den enda dagen på året som alla är på plats, säger den nya projektledaren Felix Andersson.

EN20, som för andra gången äger rum i Stiga Sports Arena, har ett program både på dagtid och kvällstid: På dagen blir det bland annat inspirationsföreläsningar och på kvällen en festlig middag med prisutdelningar och underhållning. En av inspiratörerna är entreprenören och musikproducenten Andreas Carlsson som bland annat suttit i Idol-juryn och skrivit musik till artister som Katy Perry och Britney Spears.

Utmärkelserna som delas ut är Årets företagare, Årets marknadsförare, Årets nyföretagare och Årets innovatör samt nyheten Årets ledare som Handelskammaren Mälardalen står bakom. Det går att nominera sin favorit på EN20:s webbsida eskilstunanaringsliv.se fram till årsskiftet. Sedan utser en jury i respektive kategori en vinnare. 

– Tveka inte att nominera om du har någon person eller företag i ditt nätverk som du har imponerats av under det senaste året, säger Felix Andersson. 

– Många som har varit finalister eller vinnare av de här utmärkelserna tidigare år har haft stor nytta av dem i sin marknadsföring. Många är väldigt stolta över de här priserna.

Arrangörerna bakom eventet är Marknadsföreningen i Eskilstuna, Företagarna Eskilstuna Torshälla, Handelskammaren Mälardalen och Nyföretagarcentrum. Biljetterna släpptes tidigare i november och arrangörerna räknar med att det ska bli slutsålt precis som det har blivit de tre senaste åren. 

– Eventet riktar sig till företagare och företag, säger Felix Andersson. 

På middagen finns det plats för högst 600 gäster. Under dagens inspirationsföreläsningar finns det utrymme för ytterligare gäster. Antalet platser kommer att vara oförändrat jämfört med förra året. 

– Eventet flyttade in i Stiga i samband med EN19 vilket var en utmaning eftersom arenan är så stor. Den här gången tar vi emot lika många deltagare som förra gången. Vi fokuserar på att fortsätta lära känna arenan och göra eventet bra på alla plan innan vi växer ytterligare. Till exempel vet vi att det inte blev lyckat med scenens placering under dagen senast, det ska vi åtgärda! säger Felix Andersson. 

De tre senaste åren har Profeel stått för projektledningen av eventet som under den tiden har vuxit stadigt i popularitet. Den här gången har Profeel tackat för sig och lämnat över stafettpinnen till arrangörsföreningarna som nu själva tagit över projektledarskapet. 

– Profeel har gjort det här jättebra i tre år. Jag som projektledare är väldigt ödmjuk inför uppgiften att försöka axla den här rollen. Vi ska försöka att göra det lika bra och så klart försöka göra det lite bättre.

Arrangörerna har fått signaler om att det har varit uppskattat att mingla i samband med eventet. Man kommer därför att utveckla nätverksmöjligheterna. 

– Vi ska verkligen försöka få till mer tid för folk att nätverka och träffas utan att göra programmet längre. Vi diskuterar att bygga upp någon form av miljö där man kan ta möten direkt på plats om man träffas och vill prata närmare om något. 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Joachim Sorbe

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Eskilstuna

Polis hittade misstänkt stulen båtmotor på flak

Fotboll

AFC lånar talang från allsvensk klubb

Eskilstuna

Många polisanmälningar om stökiga ungdomar

Eskilstuna

Polisen: Granaten var en attrapp

Eskilstuna

Bråk i Brunnsbacken – tiotal personer inblandade

Visa fler