12 maj 2024 21:35
Fotboll

Underläge i halvtid - då vände Skogstorp och vann

Underläge i halvtid - då vände Skogstorp och vannUnderläge i halvtid - då vände Skogstorp och vann
12 maj 2024 19:24
Fotboll

Eskilstuna United tappade ledning och förlorade

Eskilstuna United tappade ledning och förloradeEskilstuna United tappade ledning och förlorade
12 maj 2024 19:22
Fotboll

Första segern för säsongen för IFK Eskilstuna

Första segern för säsongen för IFK EskilstunaFörsta segern för säsongen för IFK Eskilstuna

Syr Eskils U fixade en poäng mot Eskilst Södra

Syr Eskils U fixade en poäng mot Eskilst SödraSyr Eskils U fixade en poäng mot Eskilst Södra
12 maj 2024 17:57
Fotboll

Hällbybrunn U utklassade Gnesta på bortaplan

Hällbybrunn U utklassade Gnesta på bortaplanHällbybrunn U utklassade Gnesta på bortaplan

Storförlust för Triangeln - 1-6 mot BK Sport U

Storförlust för Triangeln - 1-6 mot BK Sport UStorförlust för Triangeln - 1-6 mot BK Sport U
Fotboll

Fogdö och Åker kryssade efter svängig match

Fogdö och Åker kryssade efter svängig matchFogdö och Åker kryssade efter svängig match
12 maj 2024 15:58
Fotboll

Hällbybrunn U vann - efter Sonny Anderssons hattrick

Hällbybrunn U vann - efter Sonny Anderssons hattrickHällbybrunn U vann - efter Sonny Anderssons hattrick
12 maj 2024 15:05
Fotboll

Mål av Mattias Höglund och Anders Larsson räckte inte för Näshulta

Mål av Mattias Höglund och Anders Larsson räckte inte för NäshultaMål av Mattias Höglund och Anders Larsson räckte inte för Näshulta
12 maj 2024 14:26
Fotboll

Gamla Upsala 2 för tuffa för Viljan - förlust med 0-3

Gamla Upsala 2 för tuffa för Viljan - förlust med 0-3Gamla Upsala 2 för tuffa för Viljan - förlust med 0-3
12 maj 2024 12:01
Strängnäs kommun

Stopp i trafiken på grund av stillastående bil på E20

Stopp i trafiken på grund av stillastående bil på E20 Stopp i trafiken på grund av stillastående bil på E20

Chloe Eriksson matchhjälte för Eskilstuna

Chloe Eriksson matchhjälte för EskilstunaChloe Eriksson matchhjälte för Eskilstuna
11 maj 2024 16:53
Fotboll

Barva avgjorde i andra halvlek mot Järna

Barva avgjorde i andra halvlek mot JärnaBarva avgjorde i andra halvlek mot Järna
11 maj 2024 16:15
Fotboll

Eskilstuna FC vann på bortaplan mot Högsjö

Eskilstuna FC vann på bortaplan mot HögsjöEskilstuna FC vann på bortaplan mot Högsjö
11 maj 2024 15:30
Fotboll

Syrianska Eskilstuna IF ny serieledare efter seger

Syrianska Eskilstuna IF ny serieledare efter segerSyrianska Eskilstuna IF ny serieledare efter seger