Så gick det för Guif i hemmapremiären mot HammarbySå gick det för Guif i hemmapremiären mot Hammarby
18 september 2021 10:12
Fotboll

Så gick det i matchen mellan AFC och Vasalund

Så gick det i matchen mellan AFC och VasalundSå gick det i matchen mellan AFC och Vasalund
17 september 2021 14:11
Handboll

Skadechocken: Guifstjärnan borta en månad

Skadechocken: Guifstjärnan borta en månadSkadechocken: Guifstjärnan borta en månad
15 september 2021 09:33
Handboll

Beslutet: Richard Hanisch stängs av i två år för dopning

Beslutet: Richard Hanisch stängs av i två år för dopningBeslutet: Richard Hanisch stängs av i två år för dopning
14 september 2021 09:38
Handboll

Guifskyttens comeback kan dröja: Ingen handboll just nu

Guifskyttens comeback kan dröja: Ingen handboll just nuGuifskyttens comeback kan dröja: Ingen handboll just nu
13 september 2021 13:53
Fotboll

Tre ambulanser fick rycka ut till dammatchen – i samma halvlek: "Aldrig varit med om något liknande"

Tre ambulanser fick rycka ut till dammatchen – i samma halvlek: "Aldrig varit med om något liknande"Tre ambulanser fick rycka ut till dammatchen – i samma halvlek: "Aldrig varit med om något liknande"

Per Gillberg: Det blir slutspel, Guif – så här kommer ligans sluttabell se ut

Det blir slutspel, Guif – så här kommer ligans sluttabell se utDet blir slutspel, Guif – så här kommer ligans sluttabell se ut
4 september 2021 16:59
Fotboll

Nollorna spräckta: "Vi får inte deppa för det här"

Nollorna spräckta: "Vi får inte deppa för det här"Nollorna spräckta: "Vi får inte deppa för det här"
4 september 2021 09:17
Fotboll

Uniteds segersvit är bruten – Vittsjö blev för tuffa

Uniteds segersvit är bruten – Vittsjö blev för tuffaUniteds segersvit är bruten – Vittsjö blev för tuffa
3 september 2021 12:50
Fotboll

Rombing: "Jag gillar tuff konkurrens"

Rombing: "Jag gillar tuff konkurrens"Rombing: "Jag gillar tuff konkurrens"
2 september 2021 12:59
Krönika

Per Gillberg: Eskilstuna United kan ha gjort årets klipp

Eskilstuna United kan ha gjort årets klippEskilstuna United kan ha gjort årets klipp
2 september 2021 10:52
Friidrott

Taléus: "Kroppen vill inte längre"

Taléus: "Kroppen vill inte längre"Taléus: "Kroppen vill inte längre"
1 september 2021 09:37
Ishockey

SHL-meriterad forward till Linden – profil tar timeout

SHL-meriterad forward till Linden – profil tar timeoutSHL-meriterad forward till Linden – profil tar timeout
31 augusti 2021 10:44
Speedway

Oavgjort för Smederna mot Indianerna – så var matchen som slutade 45-45

Oavgjort för Smederna mot Indianerna – så var matchen som slutade 45-45Oavgjort för Smederna mot Indianerna – så var matchen som slutade 45-45
29 augusti 2021 19:36
Fotboll

Nyförvärvet: "Vi har ett kanonförsvar"

Nyförvärvet: "Vi har ett kanonförsvar"Nyförvärvet: "Vi har ett kanonförsvar"
29 augusti 2021 14:06
Fotboll

United säkrade sjätte raka – så var matchen minut för minut

United säkrade sjätte raka – så var matchen minut för minutUnited säkrade sjätte raka – så var matchen minut för minut
28 augusti 2021 12:22
Fotboll

Viktig trepoängare för AFC efter dubbla mål av Coffey – så var matchen

Viktig trepoängare för AFC efter dubbla mål av Coffey – så var matchenViktig trepoängare för AFC efter dubbla mål av Coffey – så var matchen
26 augusti 2021 15:59