Dödsfall Vår partikamrat och vän Anders har, den 1 mars efter en tids sjukdom, lämnat oss.

Större delen av sitt vuxna liv har han, förutom sitt arbete och familjen, ägnat sig åt föreningsliv och kommunala uppdrag för Socialdemokraterna. Anders har bland annat haft uppdrag som ordförande i dåvarande kommundelsnämnden Norr, vice ordförande i miljö- och räddningstjänstnämnden, ersättare i kommunfullmäktige och som nämndeman. 

Inom Eskilstuna arbetarekommun har han drivit projekt för nya medlemmar. Hans syn på alla människors lika värde har gjort att han tillsammans med flera inom rörelsen startat och drivit verksamhet i Fröslunda under namnet Brobygget i syfte att introducera våra invandrare i det svenska samhället. 

Anders intresse och engagemang för internationella solidaritets- och demokratifrågor har lett till att han på uppdrag av LO, under en period, sökt stärka fackföreningsrörelsen i Paraguays huvudstad Asunción.

Inom idrottsrörelsen var han engagerad i fotbollsklubben City som ordförande en tid och i samma klubb försökte få igång invandrarungdomar att spela fotboll. 

På senare tid var han medlem i dragspelsklubben Smedbälgarna vilket roade honom mycket.

Intill sin bortgång var Anders ordförande i Slagsta Socialdemokratiska förening där han med stor entusiasm ledde vår verksamhet.  

Vi känner stor saknad efter Anders och tänker också på hans familj.

Vi önskar nu honom få vila i frid.

Till minne