– Jag återvände hit 2004, säger hon. Det här är mitt föräldrahem, här växte jag upp. Mamma och pappa, Alma och Lennart Öberg, byggde huset 1961.
Men nu är båda föräldrarna borta. Och Ann-Marie har bott på flera andra platser i Eskilstuna däremellan, i Slagsta bland annat.
Ann-Marie gick också i skolan i Skogstorp. Efter ett 15-tal år på Domus direkt efter gymnasiet fick hon chansen att utbilda sig till kock. Då var hon i 30-årsåldern och de båda barnen var redan födda.
– Nästan direkt efter att jag avslutat min kockutbildning fick jag jobb som det på Hällbyanstalten. Det var 1997. Där träffade jag Conny som jobbar som vårdare och fortfarande gör.
Vi förlovade oss året efter och gifte oss sen.
Och paret trivs fortfarande tillsammans.
– Vi är lika, har mycket samma värderingar och intressen.
Bland annat gillar paret att vara ute i skog och mark och de hyr ett hus på Åland som de återvänder till ett par veckor varje år. Där fiskar de mängder av abborre.
Du gillar att laga mat, favoriträtt?
– Raggmunk och fläsk, stekt abborre, det har vi gott om i frysen.
Vad blir det när du fyller år?
– Pastasallad med lite bacon, lök, äpple och lite annat smått och gott.
Fullt hus?
– Ja, med våra gemensamma barn och barnbarn blir vi många och sen har jag tre syskon i livet också som kommer. Mer vet jag inte.
Inga planer på att sluta jobba?
– Nej, absolut inte. Jag trivs jättebra på Hällby, vi är ett team i köket som lager 80 portioner lunch och middag varje dag. Jag gillar att laga mat i stora proportioner. Jag har även vikarierat som vårdare på anstalten någon sommar.
Du har hittat rätt i livet?
– Ja, absolut.
Kan du beskriva dig själv med tre ord?
– Glad, positiv och vill alla väl.