Är det detta samhället vi vill ha?

Klart man ska rösta, men man bör nog tänka sig för två gånger. Är det detta samhället vi vill ha? skriver signaturen "Monika".

Klart man ska rösta, men man bör nog tänka sig för två gånger. Är det detta samhället vi vill ha? skriver signaturen "Monika".

Foto: JESSICA GOW / TT

Insändare2022-04-21 07:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar till insändaren "Rösta i valet – demokratin är värd att bevara" av Karin Johansson, publicerad den 13 april.

Tyvärr kan jag inte hålla med dig i allt du skriver. Titta på demokratin där Socialdemokraterna jobbar för fullt (Morgan Johansson) för att försöka tysta ner svenska folket, vi måste tycka som S-regeringen. Det är ett hot mot demokratin.

Sen att du bara litar på SVT/SR och så kallade PK-media. Börja läs annan media så kanske du får en annan uppfattning om vad som är sant och inte. Nu är det mycket ”locket på, mycket ska mörkas och tystas ner”. Det är inte demokrati. 

Det finns mycket att ta upp men som inte tas upp av media, som är sanning men det får man inte skriva om. Är det demokrati? Svar nej.

Klart man ska rösta, men man bör nog tänka sig för två gånger. Är det detta samhället vi vill ha – våld, kriminalitet, mord, rån, knivdåd, misshandel, åldringsrån, klaner som bestämmer, mm? Det mesta av det här fanns inte när jag växte upp.