Är Torshällaborna bakåtsträvande?

Insändare 4 januari 2022 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Min uppfattning är att de förändringar som planeras och utförs i Torshälla är fantastiska! Jag är uppvuxen i Torshälla på 1960-talet och bodde där fram till 1980 och en bit in på 1990-talet. Vi har alltid bott i närheten av Torshälla och har även en sommarstuga i trakten. 

Det jag sett av Torshälla är bitvis förfall men som sagt så gör Eskilstuna kommun ett fint arbete att förbättra många saker, till exempel hamnen, Krusgården och infarterna. Jag kan inte förstå allt gnäll över förändringen av Holmbergsparken. Det ser ju jättefint ut med några nya byggnader där folk kan bo och trivas. 

Det är väl bättre att bygga hus där det finns plats än att det ska stå tomt och förfalla eller bara vara ett ställe för konstkännare att på söndagarna vandra omkring på? Ni som gnäller över projektet med Holmberget, ägna er tid istället åt att påverka de fastighetsägare som inte sköter sina fastigheter.Ta Sagabiografen exempelvis eller gamla apoteket vid Kvarnfallet. Dessa fastigheter ser ju inte mycket ut för världen.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa