Det gäller att ha goda argument när man kritiserar SVT

Insändare 23 november 2022 07:10
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Replik på insändare den16:e november, signaturen”skrämdmedborgare 2022-11-10”

Personen ondgör sig över SVT och det har man väl rätt att göra men det gäller att ha på fötterna då.

Jag såg på en riksdagsdebatt där en kvinnlig företrädare för SD framträdde. Jag höll på att sätta i halsen när hon påstod att det inte fanns några vetenskapliga bevis för att vi går mot en klimatkris.

När SD företrädare lever i en sådan drömvärld och sprider ett sådant budskap bland sina ”troende” då är det lätt att förstå att de vill sänka bränslepriset.

Tror man inte att det är något problem kan man väl göra vilka galenskaper som helst.

Personligen är jag mycket orolig för tillståndet på jorden. Jag tror, i motsats till SD företrädare att de forskare som påstår att glaciärer smälter och försvinner talar sanning eftersom de visar fotografier från 1970 talet och hur det ser ut 2022.

All vetenskap talar om de förändringar som sker överallt i vattnet på land och i luften de kan inte jag bortförklara eftersom jag av egen erfarenhet sedan 30-talet till nu sett hur vädret och naturen har förändrat sig.

Jag tror att man ska vara vaccinerad med en stor dos SD ideologi för att inte märka att något händer i världen och naturen.

Den vaccinationen skrämmer mig mer eftersom det verkar vara många som har tagit den. Vad jag förstår har även boende i Barva fått minst en spruta.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa