Från vilken planet sitter SD och studerar jorden?

En fråga som vi medborgare undrar över, från vilken planet sitter SD teamet och studerar verkligheten på jorden? Skriver signaturen "Anette".

En fråga som vi medborgare undrar över, från vilken planet sitter SD teamet och studerar verkligheten på jorden? Skriver signaturen "Anette".

Foto: Tim Aro/TT

Insändare2022-12-21 07:05
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Reflektion på debattartikeln "SD: Det är hög tid att Sverige blir tryggt igen" publicerad den 14 december. 

En fråga som vi medborgare undrar över, från vilken planet sitter SD teamet och studerar verkligheten på jorden? 

Det sker fler arbetsolyckor med dödlig utgång än av de kriminella skjutningarna. Statistiskt är det farligare att vara på arbetet för vissa yrkesgrupper, än att vara ute på gator och torg. Källa: Arbetsmiljöverket.

Sverigedemokraterna nedvärderar invandrare, HBTQI-personer, det mångkulturella och fakta från miljöforskare och kriminologer. Allt som inte är inom SD:s mallar och deras godtyckliga normer är katastrof och en fara för Sveriges medborgare. 

Har Socialdemokraterna (S) under sina åtta år vid makten orsakat rädsla inom Sverigedemokraterna (SD) för allt som är främmande i andra kulturer?

Dessutom väntar fortfarande många svenska medborgare från fem års ålder på engångsstödet tiotusen kronor, som presenterades av Jimmie Åkesson och Oscar Sjöstedt (SD) okt 2020. Källa: DN och SVD. Är detta stödet som höginkomsttagarna nu kommer att få ta del av genom sänkta skatter? Eftersom M och SD ogillar bidrag.

Med intresse ska vi följa SD:s "destruktiva utveckling" som samarbetspartners med M, KD och L. Tidöavtalet har kritiserats från flera håll inte enbart från oppositionspartierna. För medborgare är det mer osmakligt med partier i Regeringskansliet som delar landet i A- och B-lag. När det gäller landets försvar- och säkerhetspolitik där måste SD stå utanför den stängda dörren av flera anledningar. 

Det bästa för Sverige idag hade varit om SD stannat kvar i sitt källarutrymme på Södermalm i Stockholm med sitt hemlighetsmakeri och nättrollsarmé tills partiet blivit rumsrent. Om det någonsin sker.