Har jag en mardröm eller är jag vaken?

Att Sverige och världen har fått uppleva lockdown, vaccinpass, vaccineringsplikt är ofattbart, skriver Christer Nylander.
Att Sverige och världen har fått uppleva lockdown, vaccinpass, vaccineringsplikt är ofattbart, skriver Christer Nylander.

Insändare 17 december 2021 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Om någon hade berättat för två år sedan att Sverige och världen snart skulle få uppleva total lockdown, vaccinpass, vaccineringsplikt, tvångsvaccinering, deportering till covid-läger, uppdelningar av shoppingsvaruhus för vaccinerade och icke-vaccinerade, förbud mot att få besöka sin arbetsplats, grov censurering, grundlagskränkningar, arbetsuppsägningar, massvaccineringar av barn och ungdomar, på grund av en influensa, så hade ingen trott det var sant. Det skulle kallats konspirationsteori. Ändå är det en sanning just nu.

Australien var först ut med tvångsvaccinering och covid-läger för vaccinvägrare. EU-valda hindras från att besöka sin arbetsplats om de är ovaccinerade. Rumänien har delade shoppingvaruhus för vaccinerade respektive ovaccinerade. Hur långt kan det gå? Kostnaderna och lidandet för nuvarande hantering av covid-19 är ofattbart stora och ändå har världen ingen kontroll över influensans utveckling. Vad har gjorts fel?

Tre av världens mest kompetenta professorer i medicin Dr. Jay Bhattacharya (Stanford), Dr. Sunetra Gupta (Oxford) and Dr. Martin Kulldorff (Harvard), signerade i oktober 2020 “The Great Barrington Declaration” som beskriver ett alternativt sätt att hantera covid-19. Den har nu skrivits under av mer än 870 000 personer, varav tiotusentals läkare och annan sjukvårdspersonal. GBD föreslår starkt fokus på att skydda riskgrupper mot smitta, undvika nedstängning av samhället och att låta friska personer få covid-19 och därmed erhålla naturlig immunitet. De menar, efter all erfarenhet man har från tidigare influensor, att naturlig flockimmunitet är enda vägen framåt. Underligt nog blev GBD totalt misskrediterad av Anthony Fauci, USAs motsvarighet till Anders Tegnell. Mardrömmen fortsätter! När ska den sluta?


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa