Jacob Högfeldt du är på väg in i roffarklubben

De är med bestörtning jag läser hur de styrande folkvalda i kommun vill börja mandatperioden med en rejäl löneökning, skriver Hans Sandell.

De är med bestörtning jag läser hur de styrande folkvalda i kommun vill börja mandatperioden med en rejäl löneökning, skriver Hans Sandell.

Foto: Albin Persson

Insändare2022-11-23 11:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Kommentar till artikeln "Kärva tider – då höjer politikerna sina arvoden" publicerad den 22 november.

De är med bestörtning jag läser hur de styrande folkvalda i kommunen vill börja mandatperioden med en rejäl löneökning.

En dåres försvarstal(av herr Högfeldt) med att en höjning av arvodet skulle göra de möjligt att förbereda sig bättre inför möten, då kan man undra på vilken nivå de legat tidigare jag trodde att man alltid skall vara förberedd inför sina insatser.

Jag har aldrig sett eller hört att någon kommunanställd inom vård, skola och omsorg kommer med samma motivering utan där är bara att gilla läget och förbereda sig utan några orimliga krav.

Nej Jacob Högfeldt de är dags för dig att göra en pudel i detta ärende. Du är på väg in i roffarklubben i sällskap med ett antal andra kommunpolitiker från Nacka, Norrtälje, Eskilstuna med fler.

De verkar som att kommunerna är en plantskola till FIFA där man nu aldrig slutar häpnas efter de uttalande som ramlar mun på delegaterna. Lite av roffarmentaliteten sprider sig oroväckande snabbt och de är med avsky jag bara kan se på.

En bedrövad kommunbo.