Laglöst område i Munktellstaden

Det är dags att kommunen tar tag i trafik- och parkeringssituationen i Munktellstaden enligt insändarskribenten.
Det är dags att kommunen tar tag i trafik- och parkeringssituationen i Munktellstaden enligt insändarskribenten.

Insändare 22 juli 2023 08:32
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Är det inte dags att både Eskilstuna kommun och övriga inblandade bostadsföretag och så vidare börjar ta sitt ansvar kring den helt ohållbara trafik och parkeringssituationen som pågår i västra Munktellstaden och ser till att det kommer igång en seriös/fungerande trafik och parkeringsövervakning.

Man leker ju med sitt egna liv som insats varje gång man går ut här i områden, bilar kör helt obehindrat på både gångbanor och gångbroar, cykelbanor och trottoarer med mera bara för att de är för bekväma att åka runt alla avstängningar och förbud som är nu.

Varenda gång man försöker ta en promenad här så blir man tutad på och med otrevliga toner beordrad att flytta sig för att folk ska kunna köra förbi på gångområdena. Likaså är det helt och hållet laglöst vad gäller att parkera, folk ställer sina bilar precis överallt på körbanor, på trottoarer, på stoppförbud, på fel sida, tillståndskrävande platser för rörelsehindrade missbrukas maximalt och så vidare.

Nej kom igen nu Eskilstuna Kommun, ta ert ansvar och styr upp dessa växande problem innan något riktigt allvarligt händer och någon oskyldig får sätta livet till i denna nya och för övrigt fina stadsdel.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa