Nu åkte jag till Tuna Park igen...

Det blev ett par jeans, skriver Leif Lundborg, och bifogar en bild på de faktiska jeansen.

Det blev ett par jeans, skriver Leif Lundborg, och bifogar en bild på de faktiska jeansen.

Foto: Niklas Holm/Leif Lundborg

Insändare2024-04-21 06:10
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Leif Lundborg svarar på insändaren "Centrum – vår mest komplexa stadsdel", som i sin tur var Eskilstuna kommuns svar på hans insändare "Nästa gång åker även jag till Tuna Park".

Tack Jacob Lithammer för ditt och kommunens svar på min insändare om kommunens indragna 15-minutersparkeringar på Drottninggatan. Det är bra att kommunen svarar på insändare.

Jag har två frågor med anledning av ditt svar:

  1. När kommunen beslutade att ta bort parkeringarna på Drottninggatan, frågade ni då vad affärsidkarna i Cityhuset tyckte om förslaget innan ni tog beslutet?
  2. Vilken nämnd fattade beslutet att ta bort parkeringarna?

Nyligen tog jag bilen till Friskis för att det regnade och jag skulle även göra några ärenden i stan. (För det mesta cyklar jag till träningen, 11 kilometer enkel väg – bra uppvärmning före gympapasset!) Efter träningen åkte jag till biblioteket för att hämta några beställda böcker. Fantastiskt bra service som Stadsbiblioteket har!

Sen skulle jag också köpa ett på nya jeans. Dressman har en butik i Cityhuset och det var 40 procents rabatt på byxorna. Men för att handla i Cityhuset skulle jag behöva parkera i p-huset eftersom kommunen tagit bort parkeringarna på Drottninggatan.

Men Dressman har även en butik i Tuna Park, så jag stannade till där i stället och köpte mina jeans, innan jag åkte hem till Hållsta via Västerleden.