Samla alla partier för att få fart på Sverige

Är det ingen som kan slå näven i bordet och samla ihop ALLA partier för att få fart på Sverige? Skriver signaturen "Pensionären".

Är det ingen som kan slå näven i bordet och samla ihop ALLA partier för att få fart på Sverige? Skriver signaturen "Pensionären".

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Insändare2022-12-15 07:15
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Jag skäms och skräms! Efter att ha lyssnat på debatten med våra så kallade politiker den 11 december blir jag mörkrädd. Samma pladder som innan valet. Är det ingen som kan slå näven i bordet och samla ihop ALLA partier för att få fart på Sverige? Jag tror att vi inte kommer uppnå något av partiernas mål och löften på många år medans landets alla delar går mot bottensiffror på alla plan.

Sluta ge bidrag för allt, sänk skatten på allt i stället, sänk reduktionsplikten till EU-nivå. Sverige är en promille av jorden och det gör ingen nytta med att strypa våra åkerier m.m. Sätt fart på vård, äldrevård och skolan. Ge höga statliga chefer mindre i lön då inget statligt bolag verkar gå bra, låt dom får ta sitt ansvar för sina miljonlöner. Ta hårda tag med gängkriminella, utvisa alla som tillhör gängen och inte gör rätt för sig och rättar in sig som vi övriga svenskar får göra. Listan kan göras hur lång som helst men det pladdras bara hit och dit. Är det ingen som undrar varför det blir mer politikerförakt?