SD: Öppna för samtal med samtliga partier

Insändare 16 september 2022 07:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Från djupet av våra hjärtan; Tack! Vilket fantastiskt val vi gör både i Strängnäs, Region Sörmland och på riksnivå. På riks ser det nu ut att kunna bli ett regeringsskifte, vilket varit något vi strävat efter nu i många år. Vi håller tummarna!

I vår kommun finns det idag goda möjligheter för kloka samarbeten som framöver kan ge konstruktiva lösningar för att utveckla kommunen än mer. Vi ser det som oerhört viktigt att ta tag i skolornas problem så att barnen får en stabil utbildning, med en hög måluppfyllnad och välmående elever. Vi ser även en möjlighet att ge äldreomsorgen ett lyft så att man kan vara trygg i sin ålderdom. Samt att den allmänna tryggheten ute i samhället kommer att kunna prioriteras än högre för att få bukt på den negativa spiral vi är i idag.

Oavsett vilken form en slutlig majoritet har och hur oppositionen i slutändan ser ut, så ska dessa bildas genom prestigelösa samtal.

Vi i Sverigedemokraterna är öppna för samtal med samtliga parter och hoppas att övriga partier landar i samma tankesätt och faktiskt respekterar väljarna och valresultatet där vi åter igen fastslås som tredje största parti i Strängnäs kommun.

För oss i SD Strängnäs är alltid kommunens bästa allra viktigast, inte någon form av politisk prestige.


 
 
 
 
 
 
Kommentera
Ämnen du kan följa