Skämmes Putin!

 Likheten med en korpral från Österrike är slående, även med hans största antagonist, som tydligen är Putins idol, skriver signaturen 1939?, igen?
Bilden: Ukrainare som bor i Libanon demonstrerade i förra veckan mot Rysslands invasion. På plakatet står: "Putin, Fascist, Mördare".

Likheten med en korpral från Österrike är slående, även med hans största antagonist, som tydligen är Putins idol, skriver signaturen 1939?, igen? Bilden: Ukrainare som bor i Libanon demonstrerade i förra veckan mot Rysslands invasion. På plakatet står: "Putin, Fascist, Mördare".

Foto: Foto: Hassan Ammar

Insändare2022-03-14 22:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Putin dominerar och hotar att det blir konsekvenser om vi söker medlemskap i Nato. Frågan är vem är pådrivande den frågan?, Jo, herr Putin själv. Han startade sina grannländers oro med att börja bete sig som en översittare, lägga sig i och ha ett rättvisepatos som en grinig treåring. Om vi nu går med i Nato så är det ju han som ordnar det.

Om han inte vill att länder ska gå med i Nato så får han väl hålla en låg och vänlig profil. Med Putins nuvarande taktik så väller snart ansökningarna in. Likheten med en korpral från Österrike är slående, även med hans största antagonist, som tydligen är Putins idol.
Finns bara en sak att säga: "Skämmes Putin"!