Sluta tramsa med drogtester, Puustinen

Jari Puustinen är moderat kommunalråd i Eskilstuna.

Jari Puustinen är moderat kommunalråd i Eskilstuna.

Foto: Joakim Serrander

Insändare2023-09-21 06:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Jag undrar vad våra politiker håller på med för någonting? Jari Puustinens larv med obligatoriska drogtester och att sedan andra politiker hakar på är ju bara beklagligt. Eskilstuna har väl nog av dålig publicitet utan att våra kommunpolitiker ska behöva bidra ytterligare.

Jag har ju tidigare tyckt att de har onödigt höga arvoden och den uppfattningen har förstärkts nu när de håller på med sådant trams.

Jag begär av de förtroendevalda att de ska göra rätt för sig i stället för att hålla på med sådant trams. Alla vet väl att det konsumeras droger i kommunen och vill man komma åt det ska man väl inrikta sig på där de finns.

Drogtesta de som håller till på krogarna till kl 3.00 på nätterna, där finns de personer som tycker de har råd att ”partyknarka” utan att bry sig om att de göder de kriminella gängen.

Där finns det risk/chans att få tag i narkotikaanvändarna men det är väl inte intressant eftersom det bland dessa förmodligen är de som sympatiserar med Puustinens parti och det är väl inget att stoltsera med.

Jan Malmkvist