Svar till Krister Lumme

Krister Lummes insändare "SD klär sig väl i den fascistiska folkdräkten" får svar av Clas Persson. På bilden Krister Lumme.

Krister Lummes insändare "SD klär sig väl i den fascistiska folkdräkten" får svar av Clas Persson. På bilden Krister Lumme.

Foto: Joakim Serrander

Insändare2021-12-31 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Någon som heter Lumme och säger att han är sosse har spytt sin galla över den ”brunblå” högern och då speciellt SD så klart. Insändaren "SD klär sig väl i den fascistiska folkdräkten" publicerades den 24/12. En sak står fullständigt klart då det gäller insändar-och debattsidan i EK, vill man ha en text införd så ska man likt denne Lumme förklara motståndaren brunblå, fascist och SD:are. Det gillar censorerna på EK och det är i princip en garanti för att en text ska sättas in. Att texterna sedan både är oförskämda och försedda med faktafel eller med undanhållen fakta, det bryr sig inte censorerna om. Ändamålet helgar medlen. Enligt tidningen fel åsikter och synpunkter, som både är faktabaserade och relevanta, publicerad däremot inte. Skamligt är synnerligen snällt uttryckt.

I övrigt borde denne Lumme fundera på varför så otroligt många löntagare lämnar socialdemokratin och går till SD. Arbetarna på SSAB har just valt en SD:are till ordförande i sin fackklubb, i ett av de största företagen. Kanske dags för Lumme att välja sina ord.