Tänk dig för innan du lägger din röst på S

Så tänk dig för innan du lägger din röst på S. Vill du ha en fortsättning på det som sker i landet? Skriver signaturen "Rösta till förändring".

Så tänk dig för innan du lägger din röst på S. Vill du ha en fortsättning på det som sker i landet? Skriver signaturen "Rösta till förändring".

Foto:

Insändare2022-07-07 07:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar till insändarskribenten Rainer Trapp, publicerad den 29 juni.
Socialdemokraternas (S) djävulska plan lyckades att få behålla sin ”etablerade” minister Morgan Johansson, som har totalt misslyckats i allt han gjort. Statsminister Magdalena Andersson har tagit Morgan under sina vingars beskydd. Nu är det snart val så nu ska det ut med en massa valfläsk, fast S har haft 8 år på sig, och inget har hänt, möjligen en massa utredningar på ett antal år. Men nu lovas det igen Sverige kan bättre. Trams 8 år och det blir sämre och sämre.

Du anser att en viktig fråga för SD är skjutningarna, är det inte det för alla? Förstår att du är en riktig SD hatare och vill skylla allt på SD..
Men SD har inte ingått i någon regering så har ingen skuld i det som sker.

De senaste 100 åren har Sossarna suttit vid makten 80 år av dessa. Det finns mycket att läsa om S historia från kriget det är ingen rolig historia, läs den och bilda dig en uppfattning om det. Det är en brun historia. Men den talas det tyst om.

Sen är det NATO frågan, vem har svängt mest, jo det är Socialdemokraterna. S skulle aldrig gå med i NATO så sent som sen höst. Men nu är det bråttom, bråttom. Ta försvarsminister Hultqvist ”vapenvägrarn” han skulle avgå om Sverige gick med i NATO. Vänt kappan efter vinden.

Så tänk dig för innan du lägger din röst på S. Vill du ha en fortsättning på det som sker i landet? Skjutningar, mord, våldtäkter, anlagda bränder, kriminalitet, förnedringsrån på våra ungdomar. Folk vågar inte gå ut på kvällen mm. I stället för att ta tag i allt som sker i Sverige vill Morgan Johansson bygga fler fängelser.