Ungdomar missköter sig på nätterna i Skogstorp

Insändarskribenten är trött på ungdomar som missköter sig i Skogstorp. Bilden på bilarna är tagen i ett annat sammanhang.

Insändarskribenten är trött på ungdomar som missköter sig i Skogstorp. Bilden på bilarna är tagen i ett annat sammanhang.

Foto: Lisa Hölne

Insändare2023-06-08 07:28
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Nu får ni föräldrar i Skogstorp som vet med er att era ungdomar som dels kör epatraktor och dels härjar allmänt under nätterna göra något. Kom inte med ursäkten att mina barn inte gör något. 

Jag undrar vad 10 till 12, 14-åringar gör ute på nätterna. Dom springer in på tomterna och förstör och kastar antingen ägg eller annat på husen. Har ni föräldrar inte någon som helst koll på ungarna? 

Vi som blir och har blivit drabbade är väldigt trötta på dessa skitungar. Sen dessa epatraktorer som kör runt, runt på skolgården och även närliggande gator i området. Det spelas hög musik, de öppnar bagageluckorna och har där baspaket så man tror att huset ska lyfta. Dom racear fort fram på gatorna och skolgården. Vad jag vet så är fordonstrafik förbjuden där. Dom får inte heller springa in på andras tomter. 

Nej ta nu tag i era ungdomar och uppfostra dom och lär dom veta vad som gäller!