Vem är banken till för?

När banken har stängt så du inte kan gå dit utan att ha beställt tid innan, vem är den då till för? undrar signaturen "Pensionär".

När banken har stängt så du inte kan gå dit utan att ha beställt tid innan, vem är den då till för? undrar signaturen "Pensionär".

Foto: Stina Stjernkvist/TT

Insändare2021-12-06 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

När banken har stängt så du inte kan gå dit utan att ha beställt tid innan Vem är den då till för? Jag vill kunna gå in på banken när jag vill utan att behöva beställa tid. Om jag är på stan så vill jag bara kunna gå in dit!

Jag kanske har något viktigt jag behöver ha hjälp med snabbt, då kan jag inte vänta på att få en tid dagen efter eller en annan dag.
När det tar cirka två timmar att få kontakt med banken på telefon och man står som nummer 385 i kön. När de säger att "tryck 1 om du vill att vi ringer vi upp" och det inte fungerar.

När det tar evigheter att få svar på meddelanden man skickar till dem. Blir man inte frustrerad då så säg? Då anser jag att jag hellre har en nischbank, för till dem kan jag inte heller gå in MEN jag kan få kontakt med dem direkt utan att sitta timmar i kö! Dags att avveckla vanliga banker med bankkontor nu och gå över till annan bank som har service, för jag anser att de inte har någon service idag!
Vill bara tjäna pengar.