Vill ni att jag ska komma till Tunavallen?

Insändare 24 maj 2022 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Jag är mycket intresserad av fotboll. Har sett alla AFC:s matcher på tv men tänkte nu att se AFC-Norrby live. Går in på AFC:s hemsida och kollar hur man kan köpa biljetter till läktaren för handikappade och vad det kostar. Hittar inget sådant, bara hur man köper vanliga biljetter och hur man kan samordna biljettköp med Eskilstuna United. OK tänker jag, jag mailar väl då. Gör så och jag får trevligt bemötande att jag kan köpa biljetter i en speciell biljettlucka. 

Jag tar med mig en kompis och vi knalla/åker dit (jag är rullstolsbunden). När vi kommer till Tunavallen och till luckan där jag ska köpa biljett så ska man kliva upp på en hylla för att komma fram till luckan. Jag kan inte komma upp på hyllan, så det är tur jag har en kompis med mig. När vi köpt biljett blir vi hänvisade till läktaren för handikappade. Den är placerad längst ned och i hörnen! Inte speciellt bra platser men det finns i allafall en ramp att komma dit på. Var ju fint väder när vi kom men sedan kom regnet.

Taket på läktaren når inte över handikapp-läktaren så vi får sitta där i regnet. Att AFC sedan förlorade gjorde inte saken bättre. Nu undrar jag: Är det ingen i ansvarig ställning som kan tänkas göra något för oss handikappade och som vill se fotboll live? Inte konstigt att vi var dom enda som satt där på handikapp-läktaren och nästa match är inte vi där heller!


 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa