Det är många som hjälpt till att skapa den bild som nu ska avtäckas på onsdag i nästa vecka.
‒Jag tycker att det är helt underbart med alla dessa idéer som syftar till att många kan hjälpas åt att skapa något tillsammans, säger jubileumsgeneralen Annika Edetun Lahtinen.
‒Vi har den här bilden av kyrkan, vi har trädet med 700 smidda löv och vi har den planerade stickade halsduken på 700 meter.
Alla exempel på grupparbeten som har chansen att överleva även jubileumsfirandet.
Arbetet med bilden av Torshälla kyrka startade Ewa Bånkestad, som är församlingspedagog i Torshälla när hon tog en stillbild av kyrkan i månadsskiftet februari-mars.
‒Ett äventyr i sig eftersom jag fick ta två bilder och försöka lägga ihop dem.
Nästa steg var att skicka iväg bilden för att "översätta" den till en ritning, där varenda nyans på plastpärlorna bestäms.
Idén som sådan fick Ewa Bånkestad i en kyrka i Västerås som skapade en pärlad kopia av Leonardo da Vincis "Den sista måltiden". Den är visserligen tio meter bred, och Torshällabilden är bara en och sextio. Men båda bilderna är exempel på jobb som skapade för ett ganska stort lag.
‒Det tar nog mellan två och två och en halvtimme att lägga en platta, men det är värt ett försök, det är ganska rogivande, säger Ewa Bånkestad.
Fördelen med en mindre bild är också att man inte tvingas ställa sig på ett väldigt stort avstånd från bilden för att betrakta den med behållning.
‒Jag är lite osäker på det där, men jag tror att man bör hålla sig på ett avstånd som är tre gånger längre än bildens bredd, säger Annika.
På onsdag invigs verket som tagit nästan ett halvår att skapa. Var den sedan ska hänga är lite oklart.
Det är ungefär lika ovisst som var det där trädet med de 700 smidda löven ska stå.