Nu kan du få Eskilstuna-Kurirens nyhetsbrev – varje dag

Prenumeranter får sin tidning i brevlådan sex dagar i veckan. Samtidigt publiceras nyheter dynget runt på Eskilstuna-Kurirens sajt. För att vara säker på att inte missa något kan du som läsare få ett nyhetsbrev till din mejlkorg. Ett nyhetsbrev som skickas ut varje dag.

15 februari 2018 15:35

– Vi uppdaterar ekuriren.se dygnet runt, nyhetsbrevet är en bra påminnelse till läsarna att det ständigt händer något på vår nyhetssajt, säger Jens Werner som är onlinechef på Eskilstuna-Kuriren.

"Man påträffades blodig i lägenhet – fördes till sjukhus". "John Norén grävde fram den hemliga Kjulabunkern". "Beskedet: Gratis busskort för ungdomar i sommar".

Så löd rubrikerna på några av nyheterna i nyhetsbrevet som skickades ut i början av veckan.

I nyhetsbrevet syns de senaste toppnyheterna men också vilka nyheter som är mest lästa och vilka som är mest delade i sociala medier under veckan.

– Vi tror att det här är en bra service för våra läsare, att få ett nyhetsbrev med de senaste nyheterna, de mest lästa och delade artiklarna. Brevet ger en snabb överblick vilket är bra om man vill ha koll på sitt närområde, säger Eva Burman, chefredaktör och ansvarig utgivare vid Eskilstuna-Kuriren.

Tidigare har nyhetsbrevet endast skickats ut på söndagar, den dag i veckan då det inte kommer någon tidning. Nu skickas nyhetsbrevet ut varje dag.

– Nu fortsätter vi utveckla vår digitala närvaro, inom kort kommer vi presentera flera nyheter i vår nyhetsapp som är väldigt populär, säger Jens Werner.

LÄS MER ► Tusentals har laddat ner Eskilstuna-Kurirens nyhetsapp

Kostar det något att få nyhetsbrevet?

– Nej, själva nyhetsbrevet är gratis. Sedan behöver man vara prenumerant för att få tillgång till att läsa alla artiklar på sajten.

Så gör du för att anmäla dig till nyhetsbrevet

Du kan enkelt anmäla dig till nyhetsbrevet genom att gå in på ekuriren.se/nyhetsbrev.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!