Hjälp oss – svara på läsarenkäten

Nu vill vi veta vad du tycker – det är dags för årets läsarenkät. Hjälp oss bli bättre.

Krönika 11 november 2019 05:00
Det här är en krönika. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Varje år, sedan 2011, har vi gjort stora läsarenkäter. Detta, tillsammans med annan läsaranalys, gör att vi kan använda kunskapen att utvecklas och blir bättre. Vi har under åren förändrat arbetssätt, nyhetsvärdering och organisation baserat på denna analys.
I dagarna kommer jag att skicka ett mail till dig med en enkät som jag vill att du svarar på. Där vi ställer frågor till dig om varför du prenumererar, hur du uppfattar oss, våra tjänster och vilka artiklar du läser eller inte samt vill ha mer eller mindre av.

Dina åsikter är oerhört viktiga för oss i en tid då våra intäkter krymper och vi verkligen måste välja rätt saker att fokusera på. Vi ska vara relevanta för dig som läsare och annonsör. Våra nyheter ska spegla det som flest efterfrågar, både i papperstidningen som digitalt. Och under åren har vi sett att läsarintresset har förändrats. Exempelvis vet vi att sporten är en vattendelare. En grupp vill ha mer sport, medan en annan grupp vill ha mindre. Vi har också fått input kring vilka andra läsarämnen ni helst ser mer av. Som lokal politik, skola, sjukvård, bostad, trafik och så klart - granskningar. Vi får också en bra inblick i vilka delar ni inte är lika intresserade av, vilket också underlättar när vi måste välja bort.

Förra årets läsarenkät besvarades av 11 000 personer. Vi hoppas att årets enkät ska ge ännu fler. Så ta dig tid att svara – dina åsikter spelar roll för oss.

Kommentera
Läs mer!

Insändare: Fel att kommunen betalar Uniteds räkningar

Fel att kommunen betalar Uniteds räkningar

Indragna pengar till Stadsmissionens matlag upprör – hjälper 120 barn i veckan: "Det är klåfingrigt"

Indragna pengar till Stadsmissionens matlag upprör – hjälper 120 barn i veckan: "Det är klåfingrigt"
Visa fler
Ämnen du kan följa