2017 fyller Katrineholms-Kuriren 100 år. Det ska vi förstås se till att det smakar! Men hur? Redan i april började vi efterlysa de bästa jubileumsrecepten från bakbordet och här på kkuriren.se kan du ta del av förslag som kommit in. Nu fortsätter jakten på smarriga bakverk. För när Kuriren fyller 100 år vill vi kunna duka upp en riktig buffé av tilltugg – både i form av läsning och genom recept som kan omvandlas till något smarrigt att bjuda därtill. Vi vill sätta smak på vårt jubileum med allt från limpor, vetebullar och småkakor, till mjuka kakor, tårtor och bakelser. Och här intill kan du läsa om vår expertframtagna jubileumsbakelse, som är en verkligt smarrig upplevelse.
Hjälp oss nu med fler förslag på bakverk värdiga en 100-åring! Vilka smaker är det som gäller? Kanel, kardemumma, vanilj eller rosmarin? Eller kan det vara så att grädde och choklad är det enda som är värdigt en 100-åring? Kan det bli hallonmousse som behövs eller är det en enkel småkaka som är bäst i det långa loppet och håller sisådär 100 år till?
Nu fortsätter vi jakten på de smarrigaste recepten, de som vi kan förknippa med vårt 100-årsjubileum, och vi inbjuder dig att skicka in bidrag. Hur vill du att 100-årsjubileet ska smaka? Posta eller mejla ditt förslag på ett 100-årsbakverk. Vi kommer att fortsätta publicera våra favoriter under 100-årsfirandet. Och sannolikt hinner vi göra nedslag hos några av er bagare också!
Kanske kan de insända förslagen bli till en egen receptsamling?