Succé för trolleriet i ”Lurad”

När magikern Carl Tillenius satte upp ”Lurad” på Biografbaren i våras planerade han för tre föreställningar. Men publiktrycket ville annorlunda och totalt blev det tio slutsålda kvällar. I höst fortsätter humorshowen.

5 juni 2019 07:10

– Jag blev faktiskt lite överrumplad av den stora responsen. Utan just någon marknadsföring alls tycks ryktet om ”Lurad” ha spridit sig från mun till mun och nått publik som jag aldrig tidigare sett till på Biografbarens humorkvällar, säger Carl Tillenius.

Varför har ”Lurad” gått så bra, tror du?

– Dels är jag nöjd med showen, som är den första jag gör helt solo. Jag tror jag fått till en bra kombination av humor och trolleri. Dels blir det en väldig närhet till publiken i Biografbarens källare. Alla ser bra och sitter alldeles intill scenen.

För du gör allt helt själv?

–Ja, det är jag som skriver allt material. Sedan har jag hjälp av Patrik Kolar med produktionen ­– och en hemlig medhjälpare bakom scenen.

?

– Det måste man ha som trollkarl.

Har föreställningen förändrats sedan premiären?

– Den förfinas hela tiden. Jag gör inga stora förändringar, men utvärderar efter varje gång och fixar med småsaker som tajming och prat. Tips får jag inte minst från min dotter som har en väldigt kritisk tonårssyn på det jag gör.

Lurad

Spelas 19-20/9 och 18-19/10.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Eva Axelsson