Emil Jensen inleder årets hållbarhetsmånad

Emil Jensen.
Emil Jensen.

Emil Jensen spelar och sjunger när hållbarhetsmånaden inleds i Eskilstuna på fredag, den 1 november.

Kultur 29 oktober 2019 11:12

Musiker, estradpoet, konstnär, artist - Emil Jensen har många sidor och ett brinnande engagemang för miljö och samhällsfrågor. När ABF Sörmland och Eskilstuna stadsmission drar igång november som hållbarhetsmånad är Emil Jensen på plats. 

Som liveartist har han turnerat med sina föreställningar i Sverige och norra Europa och spelat på bland annat Dramaten och Peace & Love-festivalen. I sina framträdanden varvar Emil Jensen sin musik med att prata om ämnen som mänskliga rättigheter, jämställdhet och hållbar utveckling, ofta på ett komiskt vis.

Också Angelina Pavanelli, Eskilstunabaserad singer/songwriter framträder under invigningskvällen som också gästas av Maria Soxbo från Klimatklubben som föreläser på temat  "Så vänder du klimatångesten till drivkraft".

Under hela november kommer över 40 programpunkter på temat hållbarhet att ta plats i ABF-huset. Det blir alltifrån teater och föreläsningarna till en mängd kurser, utställningar och afterwork med re-design slöjd. Det blir också en take-over av ABF:s café av gänget bakom raw food-restaurangen Kvass samt pop-up butiker med second hand och re-design .

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa