Sami Jakobsson vann "Big brother"

Sami Jakobsson vinner realityserien "Big brother" och därmed prissumman en miljon kronor. Han tillbringade totalt 100 dagar inne i huset.
–Det är sjukt. Tacka gudarna för att jag inte åkte hem dag 43, säger han i programmet.

Sami Jakobsson vann "Big brother". Pressbild.

Sami Jakobsson vann "Big brother". Pressbild.

Foto: Jakob Dahlström/TV4

Kultur och Nöje2020-05-18 22:35

Sami Jakobsson, 26, blev den som vann "Big brother" 2020. Hans deltagande har varit omtalat på grund av hans tidigare tatueringar av nazistsymboler. Expressen avslöjade att TV4 hade hjälpt till att ta bort dem innan hans medverkan. Sami Jakobsson själv har tagit avstånd från sin högerextrema bakgrund och har tidigare medverkat i SVT-dokumentären "Raggarjävlar" och TV3:s "Lyxfällan".

Finalen i "Big brother" avgjordes under måndagskvällen, men på grund av restriktionerna kring coronaepidemin utan publik. De deltagare som röstats ut fanns på plats, liksom två anhöriga vardera till de tre kvarvarande finalisterna.

– Det är bara du som bor kvar i "Big brother"-huset nu, säger programledaren Malin Stenbäcken.

– Det är lite tragiskt dock. Mitt hjärta har börjat slagit ordentligt men jag mår finemang. När jag kommer ut härifrån måste jag köpa en större plånbok, säger Sami Jakobsson.

Lennie Hansson slutade på en andraplats och Jasmine Armstrong kom trea.

– Det har varit upp och ned, ned och upp. Det har varit fantastiskt och sjukt svårt många gånger men framför allt roligt och så givande. Men jag skulle aldrig göra det igen. Man måste vara inlåst utan mobil och egen vilja i tre månader, säger Jasmine Armstrong efter att hon kommit ut.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!