Katrineholms-Kurirens reportrar har givetvis satt tänderna, eller rättare sagt gaffeln, i den nya bakelsen. Ett tiotal medarbetare delade systerligt på två jubileumsbakelser.
– Tänk vad långt en enda bakelse kan räcka. Folk tar om, backar en tredje gång, konstaterar Cecilia Tuohy.
– Ja, varför käkar man inte på det här sättet oftare? funderar Henrik Wising.
Andreas Hedfors var en av dem som tog en tugga:
– Det är inte fredagsmys. Det ställer krav på den som vill äta den. Jag gillar färgerna. De är sobra. Lite som en redaktion, lite kyliga men ändå inbjudande, säger han.
– Eftersmaken av choklad är uppiggande, tycker Henrik Wising.
Chefredaktör Marie Hillblom är också mycket nöjd med bakverket. Hon tycker att det ger mersmak.
Hur tycker du att Katrineholms-Kuriren smakar?
– Äpple och rabarber. Det är typiska sörmländska smaker och det är i Sörmland vi verkar, säger Marie Hillblom.