Redaktionen har provsmakat bakelsen

Friskt, jordgubbe, champagne och espresso. Så beskriver mediehusets medarbetare smaken av Katrineholms-Kuriren.

Recension2017-01-02 17:00
Det här är en recension. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Katrineholms-Kurirens reportrar har givetvis satt tänderna, eller rättare sagt gaffeln, i den nya bakelsen. Ett tiotal medarbetare delade systerligt på två jubileumsbakelser.

– Tänk vad långt en enda bakelse kan räcka. Folk tar om, backar en tredje gång, konstaterar Cecilia Tuohy.

– Ja, varför käkar man inte på det här sättet oftare? funderar Henrik Wising.

Andreas Hedfors var en av dem som tog en tugga:

– Det är inte fredagsmys. Det ställer krav på den som vill äta den. Jag gillar färgerna. De är sobra. Lite som en redaktion, lite kyliga men ändå inbjudande, säger han.

– Eftersmaken av choklad är uppiggande, tycker Henrik Wising.

Chefredaktör Marie Hillblom är också mycket nöjd med bakverket. Hon tycker att det ger mersmak.

Hur tycker du att Katrineholms-Kuriren smakar?

– Äpple och rabarber. Det är typiska sörmländska smaker och det är i Sörmland vi verkar, säger Marie Hillblom.

Läs mer om