Skolpolitiker ser till allas bästa

6 september 2011 06:06

Har läst insändare de senaste dagarna och följt skoldebatten i Strängnäs.
Jag tror inte att politikerna gör detta för att de vill jävlas med sina kommuninvånare. Det är en sak som dessa föräldrar inte tänker på, var ska man ta pengarna ifrån?

Ska vi lägga ner landsbygdsskolorna för att ni inte vill att era barn ska börja på Paulinska? Ska personalen på äldreboendena behöva ensamarbeta och låsa in sina brukare för att era barn inte ska gå på Paulinska? Ni är inte ensamma i den här kommunen, politikerna måste se till det som de är tror är det bästa för alla.

Oppositionen flirtar med oss och säger att man ska satsa tio miljoner på skolan men de säger inte vilka av oss kommuninvånare som ska bli av med tio miljoner.

Det är det här som kallas för demokrati. I en demokrati måste man ge och ta när pengarna inte räcker till. Det kanske är dags att säga det där fula som ingen vågar säga, framför allt inte i Strängnäs. Höj skatten och se till att våra barn och ungdomar får det de behöver. Höj skatten och se till att våra äldre får en dräglig tillvaro i livets slutskede. Det är deras arv vi förvaltar för att ge till våra barn.
Medborgare i Strängnäs kommun

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa