Lundgren leker med våra barn

14 mars 2012 06:47

Strängnäs Jag har aldrig varit politiskt intresserad men nu blir man ju tvungen att engagera sig en smula.

Fredrik Lundgren, ordförande i Barn- och utbildningsnämnden håller på att fullständigt trasa sönder den kommunala skolan. Man undrar ju om det finns något ägarintresse i Roggeskolan eller varför han envisas med att göra Strängnäs skolor till Sveriges sämsta.

Man ska alltså sätta 10-åringar tillsammans med 15-åriga nior. Kommer någon ihåg hur rädd man var när man skulle börja i sjuan? Nu ska alltså fjärdeklassare in tillsammans med niorna och hör och häpna – de små barnen har en lugnande effekt på de stora!

Ett annat argument är att de små barnen ska tillvarata högstadielärarnas kompetens. Betyder det att man ska anställa fler högstadielärare? Antar att de lärarna har fullt upp med sina egna klasser.

Kul att höra är att budgeten gått ihop sig i alla fall då det inte går att få lärare som vill jobba på Paulinska skolan. Nej, Fredrik Lundgren, se till att det blir en folkomröstning i frågan och lyssna på den. Det var trots all sju procent som röstade på folkpartiet så det vore nog nyttigt om han fick veta majoritetens vilja.

Det är våra barn du leker med så tvinga oss inte att flytta.

Förbannad skattebetalare/förälder

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa