Lundgren struntar i barn som far illa

Strängnäs. I en insändare för någon vecka sedan funderade upphovsmannen lite skämtsamt om vi kanske inte skulle börja heja på Fredrik Lundgren (FP).

7 april 2012 06:47

Jag börjar tro att det är rätt att ge ordföranden i BUN mer tid och utrymme.

Jag uppmanar oss alla att läsa Lundgrens debattsvar i ST den 4/4.

Låt oss läsa det igen och igen tills spyorna står oss i halsen. Låt oss glädjas över att attityden är överlägsen, språket högtravande och ordvalen onödigt svåra. Låt oss förundras över hur han undviker allt som vi i skolrevolten tycker är viktigt, det vill säga barnen och deras trygghet och pedagogiska miljö. Låt oss glädjas över hur Lundgren med ett kort citat talar om för en långt mer erfaren politiker vad ett uppdrag inte går ut på. Och låt oss glädjas allra mest över hur Lundgren återigen anser att det är fel att informera om och belysa problemen på Paulinska skolan.

Lundgren tycker alltså att vi ska strunta i de larmrapporter vi får, att vi ska bortse från föräldrarna som skriker efter hjälp för att deras barn far illa, att vi ska bortse från att barn mobbas, helt enkelt för att kanalerna inte passar Lundgrens idé om formalia.

Så, låt oss stämma upp i ett rungande ”Heja Lundgren!”. Skriv mer och fler artiklar! Ju fler utspel han gör desto snabbare försvinner han. För försvinner det gör han.

Nu är vi så många och så starka.

Vi vill barnens bästa, tyvärr kan det bara ske när Lundgren är ett minne blott i Strängnäs politik.

En som aldrig ger upp

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa