Annonssamarbete med Sparbanken Rekarne

Banken: Här är helhetslösningen som tryggar ditt företagande

 Från vänster: Marcus Conrad, Anders Möller, Rickard Gillberg, Linda Löfgren.
Från vänster: Marcus Conrad, Anders Möller, Rickard Gillberg, Linda Löfgren.

Du som företagare ställs ofta inför situationer där både ekonomisk och juridisk kunskap är a och o för att fatta rätt beslut – känner du igen dig?

Native 8 juli 2023 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Sparbanken Rekarne kan ge dig som företagskund hjälp genom hela livet – allt ifrån att starta företag, skriva aktieägaravtal och att genomföra generationsskiften till att planera sparande, teckna barnförsäkringar och lägga upp bolån. 

— Vi står för tryggheten och enkelheten, det är inte krångligt att vara helhetskund hos oss. Med fler kontakter in i banken blir det kortare beslutsvägar oavsett om det gäller privat- eller företagsärenden. Vi kan hela företagarnas affär och kan på så sätt erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder, säger Marcus Conrad, företagsmarknadschef på Sparbanken Rekarne.

Han fortsätter:  

— Med experter inom allt ifrån företagsrådgivning och kapitalförvaltning till juridik, privatekonomi och affärsutveckling kan vi tillhandahålla en helhetsrådgivning oavsett om du representerar ett större börsnoterat företag eller ett fåmansbolag. 

Rickard Gillberg är en av de företagsrådgivare på Sparbanken Rekarne som dagligen hjälper dig som företagare med råd och vägledning i hur man på ett ekonomiskt rätt och genomförbart sätt fattar beslut om företagets ekonomi och framtid. 

— Vi kan till exempel hjälpa till med finansieringsfrågor av fastigheter och fordon, transaktionstjänster eller placeringar av överlikviditet för att skapa avkastning. Men vi kan även hjälpa nyckelpersoner inom ett företag att förverkliga sin dröm om att köpa in sig i eller förvärva ett bolag.

Vill du veta mer om hur du kan få hjälp med ditt företag? Klicka här! 

undefined
Från vänster: Marcus Conrad, Anders Möller, Rickard Gillberg, Linda Löfgren.

Företagsrådgivarna fungerar i många fall som den första kontakten med ett företag, men i ett tidigt skede kopplas även bankens privatrådgivare in – allt för att skapa en pålitlig helhet för företagare. 

— Vi har ett nära samarbete med företagsrådgivarna och ser till att trygga såväl dig som företagare som din familjs privata ekonomi med allt ifrån personförsäkringar till buffertsparande. Vi träffar dig gärna tillsammans med företagsrådgivarna och ser till att lära känna både ditt företag och personerna bakom, berättar Linda Löfgren, privatrådgivare på Sparbanken Rekarne. 

Hon fortsätter:  

— Om du sköter företaget så sköter vi resten. Det är nämligen vanligt att man lägger större delen av sitt fokus på företagets bankaffärer i kontakten med sin företagsrådgivare och glömmer den privata biten hos sin privatrådgivare. Därför kliver vi gärna in i ett tidigt skede och identifierar behov och ger förslag på långsiktiga lösningar. 

Utöver den ekonomiska delen kan det även behövas hjälp med frågor av affärsjuridisk karaktär. Anders Möller arbetar som affärsjurist på Sparbanken Rekarne och berättar att han dagligen stöttar företagare med bland annat affärs- och aktieägaravtal, styrelsearbete och ägarskiften. 

— Vi djupdyker i företaget och ser till att skapa en stabil grund för en trygg och hållbar framtid redan från början. En del i detta är att utbilda, informera och sedan reglera de många juridiska frågor som företagare möts av. Vi kan hjälpa till med såväl företagarens privat- som bolagsrättsliga frågeställningar samt bistå med att ta fram kundspecifika mallar och dokument. Extra viktigt är den juridiska kontrollen när det kommer till samarbeten mellan och inom bolag, till exempel genom aktieägaravtal. Det är väsentligt mer kostnadseffektivt att göra rätt från början, menar Anders.

Läs mer här om hur du kan få hjälp med affärsjuridiska frågor!

3 Tips till dig som företagare! 

  • Trygga ditt företagande med en helhetslösning! På så sätt kan du fokusera på att driva ditt företag medan banken sköter resten. 
  • Glöm inte bort din privata ekonomi, som till exempel försäkringar och tjänstepensionssparande. 
  • Upprätta ett aktieägaravtal och följ upp detta löpande. Vad händer med bolaget om det skulle hända något med företagsägaren? 
Sparbanken Rekarne

Vi på Sparbanken Rekarne har sedan 1827 varit din lokala bank med all kompetens samlad i Eskilstuna, Strängnäs och Mariefred. Vi känner våra kunder och kan den lokala marknaden.

Kontakta Sparbanken Rekarne på: 

🕿 0771-82 70 00

Eskilstunakontoret
Besöksadress: Kungsgatan 5

Strängnäskontoret
Besöksadress: Trädgårdsgatan 14-18

Mariefredskontoret
Besöksadress: Långgatan 11

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.