Annonssamarbete med +Katrineholm

Vårig after work på Elerts

Cecilia Elert har drivit Elerts Färghandel sedan 2017. Sedan dess har företaget lämnat kedjan Nordsjö Idé & Design och format ett eget varumärke.

Foto: + Katrineholm

Native2024-04-29 07:55
Detta är ett annonssamarbete.

Elerts erbjuder produkter för både dina inomhus- och utomhusprojekt, allt från färg till en mängd olika tapeter. 

—Jag kände att jag ville driva Elerts vidare och utveckla butiken att inte vara en butik som ser ut som alla andra. Det ska vara gemytligt och inspirerande och jag vill kunna erbjuda kunderna professionell hjälp och rådgivning.

Evenemang lockar ny målgrupp
På Elerts kan man också ta del av evenemang och temakvällar utöver butiksutbudet. 

—Vi arrangerar exempelvis pysselkvällar där besökare får skapa alster av tapeter. Det serveras lite bubbel och tilltugg samtidigt som man får umgås och vara kreativ. Vi ser att vi får in helt andra grupper av människor som kanske inte annars är kunder i butiken och på så sätt vidgar vi kundgrupp och når ut till fler. 

undefined

Cecilia uppmanar andra butiker att skapa aktivitet i sin verksamhet som kanske sticker ut lite utanför ramarna. 

—Nu i maj bjuder vi in till en vårig after work där temat är hållbara trender och tidlösa tapeter. Sandbergs Wallpaper kommer och visar sin kollektion Chinoiserie Garden. Uttrycksfulla tapeter med makalösa exotiska mönster som är inspirerade av ett 100 år gammalt handbroderat sidentyg från Kina.

Anmälan är öppen på Elerts webbplats och det är först till kvarn som gäller.

 Fler aktiviteter bidrar till en attraktiv stad
Cecilia poängterar att det behöver inte vara krångligt, man kan göra det enkelt för sig och bara erbjuda något lite extra. 

—Det ger fantastisk marknadsföring för butiken och bidrar till en attraktiv handel i vår stad.

Läs fler artiklar i +Magasin som tas fram av +Katrineholm. Nytt nummer under veckan. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.