Annonssamarbete med ICA Kvantum EkÀngen

HÀr Àr köttet en del av ett hantverk

Ica Kvantum EkĂ€ngens köttavdelning genomsyras av kvalitet och diskarna Ă€r fyllda med vĂ€lstyckat kött. Att arbeta med kött krĂ€ver bĂ„de kunskap och respekt för djuren.–

Tillagningstid, kryddning och temperatur Àr tre viktiga faktorer för att lyckas med tillagningen av sitt kött, menar Gustav och Roffe.

Tillagningstid, kryddning och temperatur Àr tre viktiga faktorer för att lyckas med tillagningen av sitt kött, menar Gustav och Roffe.

Foto: Content Studio, NTM Media

Native2023-12-01 01:11
Detta Àr ett annonssamarbete.

NĂ€r man vĂ€ljer att köpa sitt kött hos Ica Kvantum EkĂ€ngen vĂ€ljer man Ă€ven att köpa en premiumprodukt. HĂ€r bĂ„de styckas och hĂ€ngmöras kött, samt att de Ă€ven maler sin egen köttfĂ€rs. Med andra ord Ă€r butikens kött sĂ„ mycket mer Ă€n bara en produkt, det Ă€r en del av ett hantverk. 

— Vi Ă€r noggranna med handpĂ„lĂ€gget pĂ„ varje köttdetalj, allt för att göra det enkelt för kocken hemma att tillaga det. Vi Ă€r Ă€ven vĂ€ldigt lyhörda för hur vĂ„ra kunder vill ha sitt kött styckat, men Ă€ven vilket typ av kött de önskar. Vi anpassar dĂ€rför sortimentet bĂ„de efter sĂ€song och efterfrĂ„gan, berĂ€ttar Roffe som Ă€r en av butikens styckare. 

undefined
PÄ torsdagar, fredagar och lördagar har kunderna lyxen att kunna köpa sitt kött över disk precis som i en saluhall.

PĂ„ torsdagar, fredagar och lördagar finns det dessutom möjlighet att handla fĂ€rskt kött över en manuell disk. 

— Jag skulle sĂ€ga att vi Ă€r unika i det vi erbjuder. VĂ„ra kunder besöker en matvarubutik men fĂ„r en upplevelse mer lik en saluhall, sĂ€ger Roffe. 

Gustav, som Àven han arbetar som styckare i butiken, fyller i:

— Det viktigaste vi kan ge vĂ„ra kunder Ă€r sjĂ€lvklart kött av hög kvalitet, men det Ă€r Ă€ven viktigt för oss att kunna agera experter och svara pĂ„ frĂ„gor och ge tips och rĂ„d. Vi kan rekommendera bĂ„de rĂ€tt kött för rĂ€tt Ă€ndamĂ„l, men Ă€ven hur de ska tillaga sin köttbit för att fĂ„ bĂ€sta möjliga resultat. Alla som lĂ€mnar vĂ„r köttdisk ska kĂ€nna sig helt nöjda med sĂ„vĂ€l kött som service. 

undefined
Hos Ica Kvantum EkÀngen erbjuds ett brett sortiment av fÀrskt kött.

För Ica Kvantum EkÀngen Àr det viktigt att veta var köttet kommer ifrÄn och de har sedan mÄnga Är tillbaka valt att endast sÀlja fÀrskt kött som kommer frÄn Sverige. Som en del av detta har Ica Kvantum EkÀngen valt att köpa in delar av sitt nötkött frÄn den lokala leverantören Rekarnekött.

— Det som Ă€r sĂ„ unikt med att arbeta tillsammans med Ica Kvantum EkĂ€ngen Ă€r att de följer vĂ„r filosofi om att Ă€ta av hela djuret. Tillsammans kan vi lĂ€ra vĂ„ra konsumenter vikten av att ta vara pĂ„ allt och att de pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan Ă€ta kött pĂ„ ett mer etiskt och hĂ„llbart sĂ€tt, berĂ€ttar Martina pĂ„ Rekarnekött. 

undefined
Medarbetare pÄ plats hos den lokala leverantören Martina pÄ Rekarnekött.
Vill du veta mer?

Ica Kvantum EkĂ€ngen 
StrÀngnÀsvÀgen 11, 63349 Eskilstuna
016-171200
kundtjanst.ekangen@kvantum.ica.se 

Karta: ICA Kvantum EkÀngen
Den hÀr annonsen Àr producerad av en kommersiell skribent. Den Àr alltsÄ inte skriven av nÄgon av vÄra journalister pÄ Eskilstuna-Kuriren.