Annonssamarbete med Solberga Handelsplats

Tillsammans med områdets aktörer skapas Strängnäs attraktivaste handelsplats

Solberga Handelsplats är platsen där olika aktörer tillsammans skapar Strängnäs attraktivaste handelsplats. Inom området kan du som besökare hitta allt ifrån butiker till restauranger som tillsammans skapar en positiv och smidig shoppingupplevelse. Här kan du se tips om några utav områdets varor och tjänster.

Foto: Kilenkrysset

Native2024-05-14 16:00
Detta är ett annonssamarbete.

Jonathan Nielsen, Lidl
— Jag skulle vilja tipsa om Lidls fantastiska kylda apelsinjuice ifrån Solevita. Juicen är av 100% färskpressade apelsiner utan tillsatser, endast ren och härlig apelsinjuice. Med ren gul sol på flaska är det alltid sol i Solberga. En solklar favorit till frukostbordet, mellanmålet, lunchen, middagen och kvällsmaten.. ja när passar inte egentligen juice in? Har du missat denna guldklimp så är det dags att ta med sig Solevita-solen hem ifrån Solberga.

Vad är det bästa med Solberga Handelsplats? Det är modernt, växande och livfullt.

undefined
undefined

Anne Saarenketo, Blomsterlandet
— Vi vill tipsa om tomatplantor – egenodlade tomater smakar så mycket bättre! De finns som buske, ampel eller den klassiska plantan som du kan ha i ett växthus eller på friland. De går dessutom jättebra att odla både i trädgården eller på balkongen och altanen. Vissa sorter kräver lite mer omsorg medan andra är mer lättskötta. Tiny Tim är en lättskött storfavorit hos våra kunder. För att få fina, söta tomater är det bra att gödsla med tomatnäring. Tänk även på att det är viktigt att plantorna successivt får vänja sig vid sol, vind och en dygnstemp på över 10 grader. 

Vad är det bästa med Solberga Handelsplats? Det är ett trevligt handelsområde där allt finns och med många parkeringsplatser. 

undefined
undefined

Jonas Falck, Lekia 
— Våra Squishmallows är otroligt populära bland unga. Det finns många olika att välja mellan och många barn samlar på dem. 

Vad är det bästa med Solberga Handelsplats? Det finns ett stort utbud, bra parkeringsmöjligheter och är nära att ta sig till. 

undefined
undefined

Alex Sörlie, Arken Zoo 
— Vi erbjuder trimningstjänster som innefattar kloklippning på hundar, katter och smådjur samt bad, klipp och trim av päls på hundar och katter. Det går bra att boka tid både på Arkenzoo.se och genom att komma in i butiken om man önskar hjälp. Denna årstid är det perfekt att boka ett tvättpaket så att man får bort all lös päls och slipper mycket av fällningen. 

Vad är det bästa med Solberga Handelsplats? Att det är lättillgängligt, trevligt och har ett bra utbud.

undefined
undefined
Solberga Handelsplats

Inom det naturnära handelsområdet på cirka 23 000 kvadratmeter är det fri parkering i nära anslutning till respektive butiksentré. Läs mer om aktörerna här: Solberga Handelsplats - Solberga Handelsplats

Besök Solberga Handelsplats: Solberga handelsväg, 645 47 Strängnäs 

Karta: Solberga handelsområde
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.