Detta är ett annonssamarbete

En hållbar kärlek

17 februari 2022 15:09

Alla som är, eller har varit, i en relation vet att det krävs mycket jobb för att den ska fungera och för att kärleken ska hålla. Det rullar inte bara på av sig själv utan kräver en insats från alla parter i förhållandet. Det är lätt hänt att vardagen och alla måsten lägger beslag på en stor del av vår tid men det måste även finnas tid för att vårda relationen. 

Det är olika från förhållande till förhållande vad det är man behöver jobba på, på Sinful kan man hitta en del saker som kan boosta upp förhållandet. Det finns också massor av saker att göra för att förhållandet ska vara levande. Det är viktigt att man känner sig älskad, sedd och uppskattad i en relation. 

Lite tips för att få förhållandet att hålla

Vardagen upptar en stor del av vårt liv och det är viktigt att den innehåller små ljusglimtar trots att kanske stress och arbete tar upp en stor del av tiden. För att skapa mer tid tillsammans så är det viktigt att man hjälps åt med hushållssysslorna. Dels så är det en kärleksförklaring att vilja dela på ansvaret men det skapar också mer tid tillsammans. 

Var inte rädd för att bråka eller att lyfta saker som känns jobbiga, ibland behöver man rensa luften. Det man kan tänka på är att man bestämmer att det är okej att vara oense och att man efter ett bråk ser till att bli sams igen. En kram eller någon annan kärleksförklaring efter ett bråk kan också ta udden av en eventuell spänning som finns kvar.

Att visa respekt för varandra och för varandras brister och olikheter är väldigt viktigt. Det kan vara bra att påminna sig själv om vad det var som gjorde att man föll för personen från början. Var väldigt försiktiga med att kritisera varandra och kommunicera hellre utifrån egna behov istället för partnerns brister. 

Ge inte upp när det blir svårt

i vissa relationer så känner man att det inte finns något kvar att kämpa för eller att kärleken har tagit slut. Självklart ska man i dessa fall avsluta relationen. Men det är viktigt att komma ihåg att det finns med och motgångar i alla relationer och det krävs ibland ett hårt arbete för att rida ut stormen. 

Oavsett vilken relation man än är i kommer det alltid att uppstå någon form av problem eller konflikt. Är kärleken stark så är det värt att kämpa hårt för att förhållandet ska hålla. Ofta kommer man ur krisen mer sammansvetsade och starkare än man var tidigare.

Från

Sinful