Annonssamarbete med ICA Supermarket Bengtsson

Få mer tid tillsammans med dina gäster

Vad sägs om att bjuda dina gäster på god mat tillagad av någon med utbildning och erfarenhet av mat, som med sin kunskap väljer precis rätt råvaror och som dessutom sedan serverar det goda vackert upplagt på fat?

 Lars, färskvaruchef på Ica Supermarket Bengtsson.

Lars, färskvaruchef på Ica Supermarket Bengtsson.

Foto: Content Studio, NTM Media

Native2024-05-16 14:33
Detta är ett annonssamarbete.

Att laga mat till många gäster kan inte bara upplevas som stressigt, det kan även vara klurigt att uppskatta hur mycket mat som går åt och det är lätt att inköpen av råvaror drar i väg. Allt fler inser värdet av att beställa hela eller delar av sin festmat – allt för att säkerställa kvaliteten och tiden investerad i sin bjudning. 

— Vi kan erbjuda såväl fasta koncept som uppläggningar där du som kund själv väljer ut vad du vill ska ingå. Allt tillagas och läggs upp hos oss här i butiken och vi väljer alltid ut bästa möjliga råvaror, berättar Lars, färskvaruchef på Ica Supermarket Bengtsson.  

Se hela utbudet av festmat här!

I de färdiga koncepten går det att välja mellan Exotisk bricka med rostbiff, skinka, olika ostar och färska exotiska frukter och som serveras med potatissallad eller gratäng samt baguetter alternativt Italiensk bricka med charkuterier, ostar, pesto och oliver. Som tillbehör till denna får du grissinipinnar och pastasallad. 

undefined

— Min personliga favorit är den Exotiska brickan och det är den jag oftast rekommenderar. Den är även mest populär hos våra kunder. Med denna bricka får du en helhet – du får osten som förrätt, rostbiffen och gratängen som varmrätt och de fräscha frukterna som efterrätt, menar Lars och fortsätter: 

— Den Italienska brickan skulle jag säga är perfekt som mingelmat eller som en del av en buffé. Något som på senare tid fått sig ett rejält uppsving är smörgåstårtan, där vi kan erbjuda två varianter av klassikern: en med räkor och lax samt en med skinka och ost. 

Oavsett om du är intresserad av att beställa en bricka eller en smörgåstårta så är personalen på Ica Supermarket Bengtsson flexibla vad gäller anpassningar av innehållet för allergiker, matintoleranta och vegetarianer – allt för att alla dina gäster ska kunna njuta av god mat. 

— Vi anpassar oss i så stor utsträckning vi bara kan och kan både plocka bort, lägga till och byta ut råvaror efter just ditt behov. Det som eventuellt kan ställa till det är om det inte är säsong för den råvara du önskar, men då hjälper vi dig att hitta ett lika bra komplement, berättar Lars.

undefined

Att beställa färdiga uppläggningar, brickor och smörgåstårtor är inte bara mer prisvärt med tanke på de råvaror som behövs, det är även en rejäl tidsbesparing man investerar i. 

— Du som anordnar bjudningen slipper planeringen, storhandlingen och timmar vid spisen och får i stället mer tid tillsammans med dina gäster, avslutar Lars. 

Tips!

Framförhållning är a och o! Tänk på att beställa din mat i god tid, framför allt inför studenten då många beställningar ska produceras och levereras till samma dag. 

 

Ica Supermarket Bengtsson

Telefon: 0152-143 40

Adress: Trädgårdsgatan 12, 645 31 Strängnäs

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.