”För våra kunder vill vi alltid göra vårt bästa!”

I över trettio års tid har Ica Kvantum Ekängen levererat kvalitativa färskvaror, ett genuint hantverk och god service till sina kunder.

   — En av våra målsättningar är att alltid kunna erbjuda våra kunder bra service, berättar ICA-handlaren Tommy Kåmark.

— En av våra målsättningar är att alltid kunna erbjuda våra kunder bra service, berättar ICA-handlaren Tommy Kåmark.

Foto: Sörmlands Media

Native2021-09-27 15:23
Detta är ett annonssamarbete.

— Det som gör oss bäst i stan på mat är att vi alltid haft fullt fokus på färskvaror. Vi har en gedigen frukt- och gröntavdelning, läcker delikatessdisk, färsk fisk och vi styckar vårt kött själva. Med andra ord finns det ett gott hantverk i vår butik och det gör oss unika. Vi brukar säga att det är lättare att vara billigast på mat än att vara bäst på mat, berättar ICA-handlaren Tommy Kåmark. 

undefined
— En av våra målsättningar är att alltid kunna erbjuda våra kunder bra service, berättar ICA-handlaren Tommy Kåmark.

Ica Kvantum Ekängen arbetar aktivt med att ge utrymme och uppmärksamhet till det som tillverkas och odlas i närområdet, och i gengäld kan de med hjälp av de lokala produkterna ge sina kunder en genuin butiksupplevelse. 

— De lokala aktörerna är viktiga för oss och vi är måna om att inkludera dem i vårt sortiment. Vi är till exempel unika i Eskilstuna med att erbjuda färsk mjölk i lösvikt som vi hämtar direkt från bonden bara drygt fem minuter bort, berättar Tommy. 

Med sitt breda sortiment hoppas Ica Kvantum Ekängen att de kan erbjuda det mesta av vad kunderna efterfrågar, och att ingen kund ska behöva åka i onödan för att hitta vad de söker. 

undefined
I butiken finns bland annat en välsorterad delikatessdisk med smaker från världens alla hörn.

— Vi är starka inom färskvaror, kött och delikatess. Den koloniala avdelningen må likna många andra butikers, men vi håller oss ständigt uppdaterade gällande nyheter. Om man till exempel letar efter något specifikt till ett nytt, spännande recept kan man mycket väl räkna med att hitta det hos oss, menar Tommy.

Som en del av att ge sina kunder den bästa möjliga butiksupplevelsen har Ica Ekängen satsat på sin personal. 

— En av våra målsättningar är att alltid kunna erbjuda våra kunder bra service, och där är vår personal oerhört viktiga. Personalen ska ha möjligheten att hjälpa våra kunder och ge det där lilla extra i sin service, utan att behöva känna sig stressade. Så för såväl våra kunders som för vår personals skull har vi valt att satsa på att ha många anställda på plats i butiken. 

undefined
— De lokala aktörerna är viktiga för oss och vi är måna om att inkludera dem i vårt sortiment, berättar Tommy Kåmark.

I framtiden satsar Ica Ekängen på att fortsätta vara bra på det de är bra på idag, och att lägga fokus på att kunna bli ännu bättre. 

— Vi jämför oss inte med andra butiker, utan ser till oss själva och hur vi kan utvecklas ytterligare och bli ännu bättre. För våra kunder vill vi alltid göra vårt bästa, avslutar Tommy. 

Ica Kvantum Ekängen

Strängnäsvägen 11, 63349 Eskilstuna

016-171200

kundtjanst.ekangen@kvantum.ica.se 

Karta: ICA Kvantum Ekängen
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.