Annonssamarbete med +Katrineholm

Henrik Lindhé, ny försäljningschef på Skobes i Katrineholm

Dagen efter studenten 2005 började Henrik Lindhé arbeta som hallvärd på Skobes bil i Katrineholm, ett arbete som var tänkt att vara under sommaren innan siktet var inställt på vidare studier till hösten. Idag har det gått 19 år och Henrik är kvar, dock med en ny titel sedan cirka tre månader tillbaka.

Foto: + Katrineholm

Native2024-06-17 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

En artikel från +Magasin 

 – När jag fick erbjudande om vidare tjänst efter sommarjobbet valde jag att stanna och har varit här sedan dess. Nu är jag försäljningschef och jag har världens roligaste jobb då jag får arbeta med mitt största intresse, säger Henrik Lindhé, ny försäljningschef på Skobes bil i Katrineholm. 

Den nya rollen innebär bland annat ansvar över säljare, att prestera enligt målsättningar och ständigt ha koll på lager så att attraktiva bilar finns att tillgå kunder.

– Det har varit några riktigt utmanande år med pandemin framför allt, men också en tuff lågkonjunktur. Men vi ser väldigt positivt på framtiden just nu med både räntesänkningar och kortare leveranstider. Dessutom har vi ett mycket starkt modellprogram för både el- och hybridbilar. Vi har en riktigt bra efterfrågan på elbilar i kombination med hybrid. Även försäljningen av elbilar på transportsidan börjar vakna till. Möjligheten att välja en skåpbil eller pickup inom el ökar och det är väldigt kul att se, berättar Henrik.

undefined

Senare i år är det nya modellanseringar för samtliga bilmärken av Skobes nybilsortiment Volvo, Renault, Maxus och Dacia. 

– Efter sommarsemestern har vi en större lanseringshelg med öppet hus, då är man varmt välkommen till oss för att kika på nya modeller och få kunskap och inspiration. Under sommaren kommer man också kunna träffa oss ute på olika evenemang, Katrineholms-veckan bland annat som vi självklart vill vara med och stötta. Det gäller att vara ute där människorna finns för att vi också ska få besökare i butiken.

Går man i tankar om att köpa bil, ny eller begagnad, är man välkommen in till Skobes på Starrvägen 9. 

– Vi finns här för att vara med i hela processen. Många är osäkra på vad man ska åka i, om ska det vara el, hybrid, bensin eller diesel, då finns vi här för råd och tips så man lättare kan hitta vad man söker, säger Henrik.

Skobes erbjuder även uthyrning av bilar om man har enstaka behov. 

– Har man en liten el-bil eller ingen bil alls så kanske man kommer in och hyr en större bil för sin resa till fjällen eller en längre resa under sommaren. Att +Katrineholm väljer att hyra bil av oss i sommar är riktigt kul, så håll utkik efter vår Dacia Duster på vägarna i sommar, avslutar Henrik. 

Läs fler artiklar i +Magasin

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.