Annonssamarbete med Best Bemanning och Rekrytering

På tå i konjunkturen när personalbehoven skiftar

Best Bemanning och Rekrytering har hjälpt tusentals till jobb sedan deras start 2009 och de fortsätter hjälpa företag att hitta nya medarbetare. Personalbehovet kan skifta fort, speciellt i en konjunktur, men det är inga problem för företaget som är på tå. – Tack vare lång erfarenhet vet vi vad som krävs för att göra alla parter nöjda. Vi är flexibla, har ett stort kontaktnät och levererar med hög träffsäkerhet. Vi ser till att ta hand om rubbet för våra kunder, som får hoppa in i processen när de vill, säger vd Fredrik Wahlqvist från Best Bemanning och Rekrytering.

I Eskilstuna samlar koncernen flera verksamheter under ett och samma tak då även Bests systerbolag, kommunikationsbyrån Columbird, har sitt kontor i huset. Det medför ett utökat samarbete och synergieffekter för bolagen då en stor del handlar om att få ut lediga tjänster och göra så att kunder får upp ögonen för verksamheten

I Eskilstuna samlar koncernen flera verksamheter under ett och samma tak då även Bests systerbolag, kommunikationsbyrån Columbird, har sitt kontor i huset. Det medför ett utökat samarbete och synergieffekter för bolagen då en stor del handlar om att få ut lediga tjänster och göra så att kunder får upp ögonen för verksamheten

Foto: Columbird

Native2024-04-05 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

På frågan om vad Best Bemanning och Rekrytering är allra bäst på svarar vd Fredrik Wahlqvist: "människor". 

– Vi brukar inte säga att vi är bäst på en speciell bransch utan människor, som är kärnan i alla verksamheter, och vi siktar alltid på att hitta klockrena matchningar. Det är viktigt för oss. För att göra det har vi stenkoll på den lokala marknaden, ett brett kontaktnät och intervjuar nya kandidater varje dag.

Best besöker arbetsplatserna ofta och skapar relationer.

– Då lär vi känna människorna och kundernas verksamheter. Vi har ett industriarv men har utvecklats och fått stor vana av att bemanna alltifrån industrier och lager till att tillsätta specialisttjänster som chefer, vd:ar och andra ledarpositioner, berättar Fredrik vidare.

Hundratals är redo för jobb
Best vill vara den bästa möjliga arbetsgivaren för sina bestisar, som de kallar konsulter inom bemanningen, och en hjälpande hand inom jobbcoachningen. På uppdrag av Arbetsförmedlingen stöttar de deltagare på väg mot jobb eller utbildning.

– Hundratals är redo för jobb! Vi har en guldgruva till kandidatbank med duktiga, arbetsvilliga människor. Det är många som gör det vi gör, men hur vi gör är skillnaden. Människorna får verkligen vara i fokus hos oss när vi hjälper kunder som växer, oavsett om de vill rekrytera eller har tillfälligt behov av specifik kompetens.

undefined
Best bemannar och rekryterar personal till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. De erbjuder också jobbcoachning inom Rusta och matcha för deltagare. Idag är de runt 450 medarbetare.

Fredrik betonar verkligen att människor varit det viktigaste sedan de drog igång och så fortsätter det att vara: 

– Hur man behandlar andra säger mycket. Vi vill skapa naturliga mötesplatser och hjälper de som vill hitta nytt jobb. Målet är också att våra kunder ser oss som en partner snarare än en leverantör – då har vi lyckats!

Vill du veta mer eller se lediga jobb? Klicka här! 

Många får sitt allra första jobb via Best också.

– Nu står vi redo för att ta emot nybakade studenter som ska ut i arbetslivet. Om man vill ha jobb eller den bästa personalen? Då är det genom vår dörr man ska gå! Och dörren är alltid öppen på Best.

Ett stort samhällsengagemang 
På frågan om vad som händer framåt kommer det inte som en överraskning när Fredrik svarar att de fortsätter matcha människor mot jobb och företag mot medarbetare.

– Det vi är bäst på!

Sedan vill de växa i Mälardalen och utveckla befintliga kundsammanhang.

– Rollen som rekryterare, konsultchef eller jobbcoach förutsätter att du tycker om att träffa människor, både att möta nya och de du känner sedan tidigare. När man lär känna varandra går det att göra riktigt bra saker ihop och vi jobbar alltid för långsiktiga relationer.

En annan viktig del för Best är att vara aktiva inom och ge tillbaka till näringsliv och föreningsliv i stort.

– Vi vill fortsatt ha ett stort samhällsengagemang och stöttar på orter där vi har kontor, där känner vi oss hemma. Vi vill såklart vara med och möjliggöra event som sponsorer, vara en del i utvecklingen inom social hållbarhet och känna den härliga känslan av att se barn- och ungdomslag med "One of the best"-tröjor, för vi vet vad det bidrar med i föreningar. 

Läs mer på: bestbemanning.nu 

Eskilstuna
Kyrkogatan 3
632 19, Eskilstuna
Tel: 016-400 99 10

Västerås
Varmvalsvägen 15
721 30 Västerås
Tel: 021-440 30 60

Köping
Järnvägsgatan 4
731 30 Köping
Tel: 0221-480 980

Katrineholm
Drottninggatan 11
641 30 Katrineholm
Tel: 0150-400449

Örebro
Stenbackevägen 6
702 25, Örebro
Tel: 019-12 60 05

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.