Kostnadsfri hjälp för att hyra ut din bostad

17 februari 2022 11:26

Har du en bostad som du vill hyra ut och vill nå ut till så många som möjligt, men samtidigt vara mer säker på att din bostadsannons ses av de som seriöst är intresserade av att hyra din bostad? Då är den här artikeln något för dig.

Alla som har en bostad att hyra ut vill finna en seriös person som flyttar en. En person man kan lita på, som är seriös med att betala sin hyra och som är rädd om bostaden de kommer bo i. Samtidigt kan det vara ganska kostsamt att lägga ut annonser eller mycket jobb med att läsa meddelanden, kommentarer och liknande.

Då är det skönt att det är möjligt att hyra ut bostad gratis, samtidigt som man får stor chans till att komma i kontakt med seriösa bostadssökande. På BostadsPortal kan du gratis lägga ut din annons och dessutom få tillgång till smarta verktyg, som kommer att underlätta jobbet med kommunicera med de som är intresserade av att hyra din bostad.

Smidiga sätt att själv söka efter bostadssökande

De som söker en ny bostad via BostadsPortal visar upp en profil med omfattande information, så du får en så klar bild som möjligt av den person som söker bostad. På det viset blir det ett lättare jobb för dig att finna en person som bäst matchar den typ av hyresgäst du söker.

Sen finns det ett smidigt verktyg för att kommunicera med denne person, där du bland annat kan tagga den bostad som du avser att hyra ut. Detta snabbar på kommunikationen och ger även ett tydligare budskap. Det är alltså mindre risk för missförstånd, om vilken bostad ärendet gäller.

Du är inte heller begränsad till en viss typ av bostad, utan det kan vara exempelvis en lägenhet, hus, stuga eller annat som du söker hyresgäst för. Däremot är det av stor vikt att du har tillstånd från din förening om du vill hyra ut en hyresrätt i andra hand.

Alltid god hjälp nära till hands

BostadsPortal har över 20 års erfarenhet med att hyra ut bostäder och deras kundsupport finns där för dig, om du någon gång skulle behöva hjälp. De finns till hands varje vardag, både för bostadssökande och hyresvärd.

Alla bostadsannonser granskas innan de läggs ut på webbplatsen, men en hyresvärd har alltid rätt till att hyra ut sin bostad till vem helst de önskar ska bo i deras bostad. Vissa tar emot bostadssökande efter turordning, medan andra söker en speciell person. Till exempel en hyresgäst som söker ett boende i ett lugnare område.

Från

Bostadsportal.se