Annonssamarbete med Mäklarringen Eskilstuna Kvicksund

Mäklaren med utrymme att erbjuda det lilla extra

Att köpa och sälja en bostad är en av de största affärerna man gör i livet och det är viktigt att man känner sig både trygg under resans gång och nöjd med slutresultatet. För att nå dit är valet av fastighetsmäklare avgörande och i början av 2023 öppnades dörrarna till det mäklarkontor som kan erbjuda just detta.

 Mäklarringen Eskilstuna Kvicksund arbetar som ett team för att ge sina kunder bästa möjliga upplevelse.

Mäklarringen Eskilstuna Kvicksund arbetar som ett team för att ge sina kunder bästa möjliga upplevelse.

Foto: Content Studio, NTM Media

Native2023-10-01 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

God stämning, tillgänglighet och ett stort engagemang är något av det viktigaste de har att erbjuda.

 — Vi jobbar som ett team för att göra varje bostadsaffär så bra som möjligt för både säljare och köpare. Hjärta och resultat är de kärnvärden vi jobbar efter och vi behandlar varje bostadsaffär som om den vore vår egen. Sedan har vi självklart även väldigt roligt tillsammans med våra kunder, berättar Wivecka Ljungh, fastighetsmäklare på Mäklarringen i Kvicksund och Eskilstuna. 

I Wiveckas team ingår mäklarassistenten och kontorsägaren Jörgen Ljungh, inredningsstylisterna Julia Ljungh och Helena Köhl, som även är fotograf, filmproducenten Daniel Wahlström samt den blivande fastighetsmäklaren Sami Amiri. Som en del av bostadsaffären ser de tillsammans till att varje försäljningsobjekt är så attraktivt som möjligt och att den når ut till så många det bara går. 

undefined
— En av de viktigaste delarna av en bostadsaffär är att nå ut till potentiella köpare, menar Wivecka Ljungh.

— Tillsammans med kunden går vi igenom hur vi ska lägga upp försäljningen. I detta ingår råd om styling av bostaden inför fotografering och visning. Till varje objekt gör vi även en kort film för att presentera och bjuda in potentiella köpare av objektet, förklarar Wivecka. 

Vid vissa tillfällen använder de sig även av statister för att visa en inblick i hur livet i bostaden kan se ut. Även om de är knutna till Mäklarringen centralt är de en egen firma och har ett stort handlingsutrymme till att kunna jobba mer annorlunda och specifikt kring sina objekt. 

— När det gäller marknadsföringen av våra objekt arbetar vi självklart med Hemnet, Boneo, Booli och så vidare. Men vi satsar även mycket på sociala medier, där vi bland annat har ambassadörer knutna till oss och som delar de objekt vi publicerar. Utöver detta har vi även mött pendlare på tågstationen för att bjuda på kaffe och visa en bostad i närheten av stationen, besökt universitetet och berättat om lägenheten som passar perfekt för studenten och så vidare, berättar Wivecka och fortsätter: 

— En av de viktigaste delarna av en bostadsaffär är att nå ut till potentiella köpare. Därför marknadsför vi på flera olika sätt för att nå vår tänkta målgrupp. När det väl är dags för första visningarna är vi alltid minst två på plats för att hinna bemöta så många intressenter som möjligt. Dessutom bjuder vi ofta på alkoholfritt bubbel och choklad samt att vi då och då grillar något gott till våra besökare. 

undefined
Mäklarringen Eskilstuna Kvicksund arbetar som ett team för att ge sina kunder bästa möjliga upplevelse.

Några av de som vänt sig till Mäklarringen är Inger och Bosse Lewin samt Malin Jörtsö.

— Mäklarringen presenterade sig på ett personligt sätt, erbjöd ett förmånligt arvode och kändes genuint intresserade av uppgiften. Detaljer som är lätta att missa löstes elegant och Wivecka tog lika väl hand om, och intresserade sig för, vår köpare. Detta var en stor affär för oss båda och när vi kom till avslut var det viktigt och skönt att stämningen var avslappnad. De levde på alla sätt upp till förväntningarna och passade oss gamlingar perfekt, vi rekommenderar dem därför gärna, säger Bosse. 

Även Malin är nöjd med sin upplevelse av Mäklarringen: 

— Wivecka har från första början tagit tag i det som behövt göras för att få mitt hus sålt. Att styling inför fotograferingen ingick var ett stort plus och bilderna blev helt fantastiska! Trots att säljmarknaden var lite trög gav hon inte upp och hittade hela tiden på nya idéer för att få till en bra affär. Vill du ha en trygg, glad, kunnig och tydlig mäklare som gör sitt yttersta för din försäljning är Mäklarringen det bästa valet. 

Så lyckas du: 

  • Ha tiden på din sida när det är dags att sälja så att det finns utrymme att göra en lyckad affär 
  • Välj en mäklare med högt engagemang och som kan tänka utanför ramarna 
  • Gör din bostad så attraktiv som möjligt 
  • Se till att många får veta att den är till salu 

Läs mer här! 

Julia Ljungh, inredningsstylist.
Julia Ljungh, inredningsstylist.
Vill du veta mer?

Kontakta Mäklarringen på 
016-120 120 
eskilstuna@maklarringen.se 

Eller besök något av kontoren: 
Roparuddsvägen 1, Kvicksund 

Munktell Science park, Portgatan 3, Eskilstuna 

Karta: Mäklarringen Kvicksund
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.