Annonssamarbete med Eskilstuna Bowlingcenter

Nu har galna Eskilstunasatsningen lanserats

Åkband, tävlingar, spel och bowling – nu kan du spendera söndagskvällarna med roliga aktiviteter i centrala Eskilstuna.

Johan Rundgren är hjärnan bakom vårens nysatsning Crazy Sunday.

Johan Rundgren är hjärnan bakom vårens nysatsning Crazy Sunday.

Foto: Eskilstuna Bowlingcenter

Native2024-03-07 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Redan som 11-åring började Johan Rundgren att bowla och intresset för sporten har hållit i sig sedan dess. 1989 tog han sig an Eskilstuna Bowlingcenter och tillsammans firar de i år två stora milstolpar – Johan firar 35 år i verksamheten och Eskilstuna Bowlingcenter 50 år i lokalerna på Rademachergatan.

— Intresset började i bowlingen, sedan utvecklades det till ett intresse för affärer och att hitta nya sätt att göra saker på, att hela tiden utveckla det vi har att erbjuda. Det är det som driver mig framåt och det är lika roligt idag som det var för 35 år sedan, säger Johan. 

undefined

Den allra senaste utvecklingen i raden av satsningar är det nya konceptet Crazy Sunday – Bowl & Fun. Här får besökarna möjlighet att varje söndag mellan 18.00 och 22.00 spela obegränsat med bowling för endast 139 kronor. I detta ingår även ett ”åkband” som betyder att du som besökare även får fri tillgång till eventlokalen och att spela dart, shuffleboard och biljard.

— Jag ville hitta något riktigt bra att erbjuda även på söndagarna för att kunna möta flera olika målgrupper och ur detta skapades Crazy Sunday. Förutom skön stämning, dämpad belysning, bra musik och god mat har du som besökare även möjlighet att vinna ett presentkort hos oss i bowlingtävlingen Röda Käglan, berättar Johan. 

Vill du veta mer om Crazy Sunday? Klicka här! 

undefined
"Så fort man bowlar så tävlar man per automatik, du ser ju direkt om det gick bra eller dåligt", menar Johan.

Röda Käglan är något som alltid funnits inom sporten runt om i hela världen och går ut på att en röd kägla placeras i varje maskin och som kommer upp i spelat då och då. När käglan hamnar på den första platsen, med andra ord i mitten längst fram, och du som spelare slår en strike har du vunnit.  

— Människor tycker om att tävla så det var ett självklart inslag till Crazy Sunday. Så fort man bowlar så tävlar man per automatik, du ser ju direkt om det gick bra eller dåligt. Därför kände vi att Röda Käglan passade vårt koncept väldigt bra, menar Johan.

undefined
Shuffleboard är en av de populära aktiviteterna i bowlinghallens eventlokal.

Utöver röda käglor och galna söndagar erbjuder Eskilstuna Bowlingcenter även bland annat utrustning för att träna elitspelare, pensionärsverksamheter, discobowling och barnkalas. Ett mycket uppskattat koncept är även deras femkamp. 

— Femkampen är något vi verkligen satsat på och utvecklat genom åren och som har blivit till ett framgångskoncept då vi har många återkommande företag som gärna deltar. I kampen tävlar deltagarna i Bankshot, Minigolf, Dart, "Banka" och bowling. Det som genomsyrar hela detta koncept är att alla ska ha roligt, oavsett hur bra man är i de olika grenarna, förklarar Johan. 

Han fortsätter: 

— Det viktigaste för oss är att alla våra besökare går härifrån med glädjen av att de haft roligt och trevligt, oavsett vilken aktivitet de deltagit i. Vi fokuserar på att ge alla en service och helhet som uppskattas. 

Karta: Eskilstuna Bowling Center
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.