Detta är ett annonssamarbete

RG Bostads nya bostadsprojekt – mittpunkten i livet

Det är inte lätt att hinna med alla måsten. Lämna barnen på förskolan, vidare till jobb eller studier följt av fritidsaktiviteter och förhoppningsvis umgängen med nära och kära. Många saknar lugnet. Detaljerna som får livet att flyta på lite enklare. Tänk att kunna landa i ett spabad på hemmaplan eller ta familjemiddagen på innergården. RG Bostad fyller behovet med sitt nya bostadsrättsprojekt Brf Origo i Västra Munktellstaden. En mittpunkt att hitta hem i.

Native 17 september 2021 15:58
Detta är ett annonssamarbete.

Västra Munktellstaden är ett område fullt av liv med stora evenemangsytor, mycket fritidssysselsättning och det allra mesta i närområdet. Livet pågår runt husknuten och du behöver inte ta dig speciellt långt oavsett om du ger dig ut för en SUP-tur i Eskilstunaån, en förmiddag i badhuset eller tågpendlingen till jobbet. Här bygger RG Bostad Brf Origo med bostadsrätter med 1–4 rok. Det tror Filip Erlandsson, SkandiaMäklarna, lockar en bred målgrupp. 

– Origo passar de flesta, alltifrån studenten till pensionärer och familjer. Lägenhetsytor som passar olika skeden av livet. 

– Loftlägenheterna är perfekta för den som vill flytta hem sitt jobb, takvåningarna för livsnjutaren och uteplatserna i markplan för den som vill åt radhuskänslan, tillägger Malin Kruhsberg, RG Bostad, och fortsätter: Vi bygger alltid med tanken att tillföra något nytt till området och för att främja en blandad befolkning i en stadsdel.

undefined

Utomhuskök, spaavdelning och cykelförråd

RG Bostad vill att hemmet ska vara livets trygga mittpunkt. En plats att landa i och utgå ifrån oavsett vad du tar dig för i livet. 

– Här behöver du inte ens lämna huset för att nå det som normalt sett finns utanför. Spaavdelning i källaren och utomhuskök på innergården ger verkligen något extra. I Origo har du också lägenhetsförråd och cykelrum med möjlighet till cykelvård, detaljer som verkligen underlättar vardagen, berättar Filip.

undefined

Tre tidlösa designkoncept 

RG Bostad har tänkt på detaljerna, både i och runtom hemmet. För att skapa personliga hem erbjuder de tre kostnadsneutrala designkoncept i Brf Origo. 

– Koncepten skiljer sig från varandra men är alla tidlösa. Vi vill att de som bor i Origo hittar sitt eget hem och sätter sin egen prägel. Självklart använder vi kvalitativa materialval. Ett hus ska kunna stå i hundra år, avslutar Malin.

Om oss

Om oss 

RG Bostad är tredje generationens familjeföretag som grundades av Reinhold Gustafsson. Vi bygger för livet. I och runt hus. Med det menar vi att vi bygger bostäder som ska leva länge och bostäder som bidrar till samhället. Både i städerna och på landsbygden. Samhället och sociala åtaganden är hjärtat i RG. 
 

Kom i kontakt med oss
info@rgbostad.se

www.rgbostad.se

Haneberg Säteri, 643 97 Västra Näshulta

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.