Annonssamarbete med Sparbanken Rekarne

Så påverkar ditt val av bank det lokala föreningslivet

 Johanna Tömmervik och Hans Kindahl, Sparbanken Rekarne.
Johanna Tömmervik och Hans Kindahl, Sparbanken Rekarne.

Visste du att du kan vara med och stötta dina lokala föreningar och göra skillnad endast genom ditt val av bank?

Native 18 november 2023 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Samhällsengagemanget har genomsyrat Sparbanken Rekarne i snart 200 år och har varit ett sätt att ge tillbaka till människorna som bor och lever där banken verkar.

— Ett levande samhälle är viktigt på så många olika sätt. Vår närvaro i de kommuner där vi verkar gör att vi kan förstå vilka insatser som kan göra störst skillnad och skapa samarbeten och möjligheter därefter. Det är tack vare att så många kunder väljer oss som vi och Sparbanksstiftelsen Rekarne har möjlighet att sponsra och ge anslag lokalt, berättar Hans Kindahl, Marknadskoordinator på Sparbanken Rekarne.  

Genom att välja den lokala banken kan du som kund med andra ord vara en del av något större. Utöver bankens vanliga verksamhet möjliggör Sparbanken Rekarne dig en chans att göra skillnad på riktigt. 

— I utmanande tider är valet av sparbank mer avgörande än någonsin, både för dig som privatperson och för samhället i stort. Väljer du en lokal bank är du som kund med och bidrar till att bland annat idrottsföreningar får ekonomiskt stöd, förklarar Hans. 

Varje år ingår nämligen Sparbanken Rekarne i flertalet sponsringssamarbeten där banken bidrar med finansiellt stöd till idrottsföreningar, näringslivssatsningar och kultur. Detta stöd får mottagarna använda till sådant som kan behövas inom verksamheten. Som motprestation kan banken bland annat få synas på matchställ och skyltar i arenor. 

— Vår sponsring hjälper inte bara samhället och gör gott i hjärtat, det gör det även möjligt för oss att ge tillbaka till våra kunder genom roliga upplevelser. Det sker bland annat genom biljetter till fotboll, innebandy och speedway, eller en chans att prova på wakeboard gratis. Utöver detta sponsrar vi lokala aktiviteter som alla invånare kan ta del av gratis, så som Picnic i Parken, Barnkulturdagar och Nordiska mästerskapen i Foodtruck, berättar Johanna Tömmervik, Marknadschef på Sparbanken Rekarne.

Hon fortsätter: 

—  Vi möts ofta av en stor glädje från de föreningar och verksamheter som vi har stöttat, men även från de kunder som deltagit vid våra sponsrade evenemang. Det gör mig stolt att vi har en affärsidé som möjliggör detta och det märks att även våra kunder känner sig stolta över att kunna vara delaktiga. Tillsammans hjälps vi åt att bygga en trygg och hållbar framtid.  

Vill du veta mer?

Sparbanken Rekarne har sina rötter i sparbanksrörelsen sedan 1827 och är en fullservicebank som kan den lokala marknaden och som känner sina kunder. Sedan starten har banken tillsammans med stiftelsen stöttat lokalt näringsliv, forskning/utbildning, idrott och kultur med mer än 348 miljoner kronor.  

Läs mer på sparbankenrekarne.se eller kontakta något av de lokala kontoren. 

Eskilstuna
Adress: 
Kungsgatan 5
631 93 Eskilstuna
Telefon: 
0771-82 70 00

Strängnäs
Adress: 
Trädgårdsgatan 14-18, Box 124
645 22 Strängnäs
Telefon: 
0771-82 70 00

Mariefred
Adress: 
Långgatan 11, Box 13
647 21 Mariefred
Telefon: 
0771-82 70 00

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.